Rednic îşi salvează «copiii»

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic  a câştigat două  meciuri din trei  disputate în  campionatul BelgieiFOTO: Sportpictures.eu
Mircea Rednic a câştigat două meciuri din trei disputate în campionatul BelgieiFOTO: Sportpictures.eu

Mircea Rednic e genul de antrenor căruia îi place să lucreze cu jucători cunoscuţi şi testaţi deja de el, iar aventura din Belgia nu face excepţie. Pentru noul sezon vrea să se întărească cu oamenii care l-au propulsat la Mouscron după stagiunea 2015-2016 din Ştefan cel Mare.

Antun Palic şi Dorin Rotariu au fost oameni de bază în echipa „Puriului”, croatul fiind adus chiar de român de la Krka, o modestă echipă din Slovenia. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a folosit Liga 1 drept o perfectă rampă de lansare şi, după 78 de meciuri pentru Dinamo, a rămas liber în această vară. Deşi părea că abundă de oferte, până la urmă Palic a rămas tot la mâna lui Rednic.

După ce au căzut pe rând variantele Melbourne City, din Australia, şi Al Faisaly, din Arabia Saudită, croatul a semnat cu Excelsior, şi speră să strălucească din nou sub comanda românului. Acolo are şansa să ajungă şi Dorin Rotariu, puştiul în vârstă de 22 de ani ajungând într-o mare fundătură la Brugge.

Ivan Leko, noul antrenor al vicecampioanei Belgiei, nu se bazează pe român, iar acesta vrea neapărat să joace. Şi tot Rednic i-a întins o mână! „Cluburile discută pentru Rotariu e adevărat, am vorbit şi eu cu Roti, dar el nu ştie exact ce vrea să facă. Cei de la Brugge au anunţat că antrenorul nu se va baza pe el în acest sezon. Eu îl vreau, e normal pentru că îl cunosc şi am nevoie de el la Mouscron”, a declarat tehnicianul. Echipa „Puriului” merge surprinzător de bine în acest start de sezon, după ce în precedentul s-a salvat miraculos de la retrogradare. Are şase puncte din nouă posibile şi, deocamdată, ocupă loc de play-off.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net