Rednic îşi plăteşte datoria faţă de Petrolul

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic  a mai fost antrenor la Petrolul în 2012
Mircea Rednic a mai fost antrenor la Petrolul în 2012

Butoiul cu pulbere pe care a stat Petrolul Ploieşti a explodat odată cu arestarea patronului Dan Capră, iar clubul a devenit la fel de instabil ca şi ceilalţi colegi de suferinţă din Liga I. În aceste condiţii, a surprins pe toată lumea venirea pe banca tehnică a lui Mircea Rednic.

“Puriul” este recunoscut ca un antrenor scump şi pretenţios, dar de această dată a spus “da”  Petrolului imediat. Acesta spune însă că decizia sa a fost mai mult un gest de recunoştinţă că în 2012, “Lupii galbeni” l-au lăsat să plece fără probleme la Standard Liege. “N-am uitat că, data trecută, clubul m-a lăsat să plec fără nici un fel de obstacole. Îmi îndeplineam un vis, să pregătesc pe Standard Liege, iar conducerea a înţeles asta. Eram dispus atunci să dau şi toţi banii înapoi, dar nu mi-au cerut asta. Le-am şi spus că va veni poate un moment în care să răspund cu aceeaşi monedă. Iar acest moment a sosit”, a dezvăluit Rednic, care va câştiga doar 40.000 de euro până în vară şi care de azi şi-a pierdut celălalt renume, “Strâmbul”. Acesta a spus că ştie în ce moment vine la Petrolul, dar că nu se sperie. “Nu ieşim din obiectivul titlului. Sigur, e complicat, sunt zece puncte distanţă de Steaua, dar n-o să fim fraieri să nu profităm de orice breşă care va apărea în parcursul lor din retur”, a declarat “Puriul”, care pentru atingerea acestei ţinte speră să-i convingă pe Tamuz şi Albin să rămână la echipă. Veştile proaste continuă însă să curgă la Ploieşti şi se pare că Petrolul e pe cale să intre şi ea în insolvenţă din cauza unei datorii de 300.000 de euro către firma care deţine stadionul “Ilie Oană”.

Kadar, campion cu Dinamo, o va antrena pe Grasshopper

Zoltan Kadar, în vârstă de 47 de ani, fost campion al României cu Dinamo în 1992, a ajuns antrenorul principal al lui Grasshopper Zurich, cel mai titrat club din Elveţia. Acesta a fost până acum secundul neamţului Michael Skibbe şi a fost promovat după plecarea germanului la Eskisehirspor, în Turcia. Kadar a emigrat în “Ţara cantoanelor” în 1996 şi a pregătit până acum doar la nivel de copii şi junior, la Schaffhausen și Winterthur. Grasshopper este vicecampioana în exerciţiu a Elveţiei, dar în acest sezon e pe locul şase.

image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net