Real, la un punct de titlul 33

Ultima actualizare:

    Real Madrid  a fost ultima  dată campioană  în 2012
Real Madrid a fost ultima dată campioană în 2012

Sezonul se apropie de final şi în Primera Division, iar Real Madrid şi Barcelona sunt din nou umăr la umăr. Ronaldo şi compania au un avans minim, dar care îi face să rămână favoriţi înaintea ultimei etape, care va avea loc azi.

Real Madrid a câştigat în ultimii cinci ani mai multe Ligi ale Campionilor decât titluri naţionale, iar asta e cu adevărat ciudat. Se pare că grupării „Blanco” nu-i place lupta de uzură, ci mai mult meciurile decisive, dar fanii nu acceptă asta! Au trecut deja cinci ani de la titlul adus de Jose Mourinho în 2012 şi nici măcar trofeele continentale din 2013, 2016 şi, posibil 2017, nu pot compensa la infinit plecarea capului pe plan intern în faţa lui Atletico Madrid şi Barcelona.

Dintre ultimele patru titluri, trei au mers la catalani, iar unul la concitadinii antrenaţi de Simeone, dar Realul a spus anul acesta stop-joc! Zinedine Zidane e pe cale să realizeze ce n-au reuşit Carlo Ancelotti şi Rafa Benitez, adică să-şi adjudece şi La Liga. Mai are un hop, la Malaga, o echipă foarte solidă care luna trecută a învins Barcelona cu 2-0. Madrilenii au însă de partea lor şi varianta egalului, caz în care ar încheia în faţa Barcelonei în ciuda unei aşteptate victorii a lui Messi şi compania cu Eibar. Diferenţa în acest sezon, în care ambele forţe au marcat peste 100 de goluri, a fost făcută de un singur meci, câştigat de Real şi pierdut de Barca.

Ronaldo, cel mai bun marcator din istorie

simeon stalpnicul png

Cristiano Ronaldo a mai bifat o bornă în cariera lui fenomenală. Cu cele două goluri marcate contra celor de la Celta Vigo, miercuri, el a ajuns la cota 368, devenind cel mai bun marcator din istoria celor mai importante 6 campionate europene (Spania, Italia, Anglia, Germania, Portugalia şi Franţa). Ronaldo a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net