Reacția incredibilă a lui Ronaldo: „Ce ruşine!”

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo a refuzat să mai comentezefoto: AP
Cristiano Ronaldo a refuzat să mai comentezefoto: AP

Real Madrid s-a calificat în sferturile Ligii, Cristiano Ronaldo a dat două goluri, dar seara de marţi (10 martie) s-a încheiat cu un imens scandal în curtea „galacticilor”.

Nemţii de la Schalke au dat patru goluri pe „Santiago Bernabeu” (4-3), dar mai departe în competiţie merge Real Madrid, care a profitat de succesul cu 2-0 din tur. Finalul meciului a fost unul de coşmar pentru vedetele de sute de milioane de euro ale spaniolilor. Din tribune, supăraţi în primul rând pe parcursul şchiopătat al favoriţilor din campionat, suporterii au început să fluiere şi să scandeze la unison „Afară!” şi „Ajunge!”. N-au lipsit nici batistele albe, gestul tradiţional prin care echipele iberice sunt sancţionate de admiratori.

Pe teren, în ciuda faptului că marcase două goluri, decisive pentru calificarea Realului, Cristiano Ronaldo a rămas stană de piatră în faţa furiei declanşate de cei 70.000 de spectatori. În timp ce căpitanul Iker Casillas încerca să-i împace pe fani, Ronaldo a fost surprins şoptindu-i lui Karim Benzema cuvintele „Ce ruşine, ce ruşine”. Probabil că portughezul se gândea că nu merită deloc un astfel de tratament, în condiţiile în care a dus în spate echipa Realului în ultimele sezoane, reuşind să câştige inclusiv Liga Campionilor. Ajuns la vestiare, Cristiano a găsit o metodă pentru a-şi pedepsi contestatarii. „Nu voi mai vorbi cu nimeni până la finalul sezonului”, a tunat Ronaldo în faţa jurnaliştilor.

Şi-au pus cenuşă-n cap!

Tehnicianul Carlo Ancelotti şi-a exprimat regretul pentru prestaţia slabă oferită, marţi (10 martie), de Real Madrid. „Îmi pare rău. Am jucat slab. Merităm fluierăturile, ne vor motiva mai mult. Am încredere în această echipă pentru că ştiu ce poate oferi. Trebuie să muncim mai mult. Am eşuat în multe privinţe. Nu mă gândesc că voi fi dat afară. Trebuie să fac echipa să joace mai bine. Am fost sub presiune până în ultimul minut. Am jucat prost, am făcut greşeli, dar nu am fost ridicoli. Fanii ne-au arătat susţinerea lor, pentru că aceste fluierături ne vor trezi”, a declarat italianul, potrivit site-ului oficial al UEFA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net