Răzvan Marin: «Nu mă așteptam să fiu chemat la lot»

Ultima actualizare:

    Răzvan, fiul lui  Petre Marin,  e în premieră  la naţională
Răzvan, fiul lui Petre Marin, e în premieră la naţională

Răzvan Marin, mijlocaşul de 20 de ani legitimat la Viitorul, a fost chemat în premieră la echipa naţională. El speră să bifeze câteva minute în jocul cu Muntenegru, mai ales că selecţionerul neamţ i-a transmis că se va baza tot mai mult pe tineri

Răzvan calcă pe urmele tatălui său Petre Marin, cel care a scris istorie în tricoul celor din Ghencea. Tânărul a povestit cum s-a manifestat în momentul în care a aflat că va ajunge printre “tricolori”.

“Eram la film cu echipa înaintea meciului cu Târgu Mureş, când am primit un mail. Am văzut filmul în continuare alături de colegi, după care l-am sunat pe tata, asta a fost prima mişcare. El mi-a zis să muncesc şi să mă pregătesc cât mai bine. Chiar am glumit şi i-am spus că l-am depăşit deja la două capitole: primul gol în Liga I şi convocarea de acum”, a dezvăluit el. Apoi, a continuat: “Mă bucur că sunt la lot, înseamnă că mi-am făcut treaba bine, dar sincer nu mă aşteptam să fiu chemat. Eu îmi propusesem să joc cât mai bine la Viitorul şi iată că a venit şi convocarea la o vârstă destul de fragedă. Am fost bine primit de colegi şi toţi au încercat să mă ajute”. 

Marin junior e ţinta unor echipe din străinătate, dar patronul Viitorului, Hagi, va fi cel care va decide.   “Până în iarnă voi fi la Viitorul şi dacă va fi ceva bine, dacă nu, nu. Eu voi încerca să am cât mai multe meciuri în picioare. Asta e cel mai important”, a mai spus mijlocaşul. El a activat la naţionala de tineret, având patru apariţii la Campionatul European Under 21.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net