Răzvan Marin, noua "perlă" a Stelei?

Ultima actualizare:

    Răzvan Marin  este revelaţia Ligii 1 FOTO: Sportpictures.eu
Răzvan Marin este revelaţia Ligii 1 FOTO: Sportpictures.eu

Astra şi Viitorul sunt echipele din Liga I care alimentează pofta de transferuri a lui Gigi Becali. După ce a pus mâna pe Denis Alibec şi pe Florin Tănase, patronul Stelei îl vrea neapărat pe Răzvan Marin, marea revelaţie din această toamnă la echipa naţională.

Mijlocaşul lui Gică Hagi de la Viitorul şi-a crescut însă cota în special după evoluţia din Armenia, atunci când a debutat cu gol la prima reprezentativă. „E un jucător care are oferte şi pe care putem lua 2-3 milioane de euro”, spunea săptămâna trecută Cristi Bivolaru, director general la Viitorul.

Gigi Becali s-a conformat şi a început negocierile cu naşul său de cununie, Gică Hagi. Suma de pornire e de 2 milioane de euro, bani care ar constitui un record pentru Liga I. Mai mult, pentru a-l convinge pe Hagi să renunţe la „perla” Răzvan Marin, Becali e dispus să ofere şi o cotă-parte dintr-un eventual transfer în străinătate al mijlocaşului de 20 de ani.

Probabil că pauza competiţională care urmează va fi decisivă în tratativele dintre Gigi Becali şi Gică Hagi, discuţiile începând chiar de aseară, după terminarea meciului direct dintre Steaua şi Viitorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net