Răzvan Burleanu visează grupa ideală de la EURO 2016

Ultima actualizare:

    Chiricheş a fost  jucător de bază  în campania de  calificare la Euro
Chiricheş a fost jucător de bază în campania de calificare la Euro

Numele României este în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor de la Campionatul European. Sâmbătă (12 decembrie), de la ora 19.00, “tricolorii” îşi vor afla rivalii din grupă la turneul final. Răzvan Burleanu, conducătorul federaţiei, şi-a stabilit favoriţii şi ar prefera să ne duelăm în această fază cu Anglia, Rusia sau Ucraina şi Irlanda de Nord.

La Paris, peste trei zile, are loc festivitatea tragerii la sorţi pentru EURO 2016, foştii mari jucători Ruud Gullit şi Bixente Lizarazu fiind gazdele evenimentului. Ei vor decide echipele ce se vor încrucişa din urne. “Grupa ideală pe care mi-aş dori-o ar fi una pe care să o putem câştiga sau una din care să ne calificăm. Ţinând cont de faptul că suntem în urna a treia, din prima mi-aş dori ca adversar pe Anglia, din a doua, aş vrea Rusia sau Ucraina, iar din cea de-a patra cred că Irlanda de Nord”, a anunţat marţi (8 decembrie) Răzvan Burleanu.

Apoi, a continuat: “E strict grupa aleasă de mine, nu ştiu ce şi-ar dori selecţionerul şi nu mă surprinde că unii jucători vor Franţa. Dacă am pica cu gazdele, am putea juca în deschidere şi să ai o asemenea posibilitate ar fi ceva plăcut şi, de asemenea, motivator”. În funcţie de numele stabilite, Anghel Iordănescu va alcătui programul de pregătire şi lista cu amicalele premergătoare turneului final, ce va avea loc în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016.

“În ianuarie februarie avem pregătit un cantonament cu jucătorii din ţară şi vom avea trei meciuri amicale, dar după tragerea la sorţi vom stabili exact locul de desfăşurare şi vom alege dintre Turcia, Spania sau Emiratele Arabe Unite”, a afirmat şeful de la Casa Fotbalului.

El a mai precizat că pe lângă amicalul de la data de 27 martie, contra Spaniei, “tricolorii” vor mai evolua într-un joc de verificare la data de 23 martie, detaliile urmând a fi puse la punct, în prezent cunoscându-se doar faptul că partida va avea loc la Cluj sau Timişoara. Apoi, se va intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru Campionatul European, cu un stagiu în Austria, şi un ultim amical la data de 5 iunie, duel ce va avea loc pe teritoriul României. Imediat, delegaţia noastră va pleca spre Franţa.

Naţionala se vinde la supermarket

FRF a semnat un parteneriat cu o companie multinaţională şi de azi, în cele 168 de magazine ale societăţii din toată ţara, fanii îşi vor putea achiziţiona echipamentul oficial al României.  “Ne dorim, în funcţie de răspunsul de la UEFA, să oferim prin tragere la sorţi 50 de bilete la Campionatul European”, a punctat unul dintre managerii companiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net