Răzvan Burleanu s-a dat de gol

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu s-a sfătuit  cu Anghel  în privinţa  aducerii lui Mircea Lucescu  pe banca echipei naţionaleFoto: Mediafax
Răzvan Burleanu s-a sfătuit cu Anghel în privinţa aducerii lui Mircea Lucescu pe banca echipei naţionaleFoto: Mediafax

Instalarea lui Anghel Iordănescu la cârma echipei naţionale după plecarea lui Victor Piţurcă s-a făcut cam pe genunchi. De fapt, „Generalul” a fost un selecţioner interimar şi doar rezultatele bune care au continuat l-au ţinut în funcţie. După preliminarii, totul se va schimba radical.

Iordănescu n-a mai antrenat la nivel înalt de 10 ani şi de aceea a format o struţo-cămilă, înconjurându-se de tehnicieni mai ancoraţi în realitate ca Moldovan, Badea şi Isăilă. Acest sistem pare să funcţioneze şi să ne califice la Campionatul European din Franţa, de anul viitor, dar toată lumea e conştientă că nu e suficient pentru a face şi o figură frumoasă la turneul final.

În aceste condiţii, de la începutul numirii lui „Tata Puiu” s-a tatonat varianta Mircea Lucescu. Deşi situaţia în Ucraina s-a împuţit din toate punctele de vedere, acesta n-a putut să “rupă” oficial contractul cu Şahtior Doneţk. A fost însă adus foarte aproape de naţională la fiecare acţiune a “tricolorilor” şi Click! a dezvăluit de mai multe ori că de fapt deciziile mari, inclusiv cele de selecţie, nu se iau până nu e consultat şi Lucescu.

Răzvan Burleanu a evitat în stilul său demagogic să confirme aceste lucruri, dar joi seara, la o emisiune televizată, s-a dat de gol nu doar cu privire la prezent, ci şi la viitor. „Mircea Lucescu a fost aproape de FRF în ultima perioadă şi a avut o influenţă importantă în ceea s-a întâmplat. Pentru ce urmează, tot ce pot să vă spun este că Mircea Lucescu va veni şi mai aproape de echipa naţională”, a declarat Burleanu.

Având în vedere că mai aproape decât conducerea din umbră nu poate fi decât cea oficială, putem să fi aproape siguri că la Euro 2016, „Il Luce” va fi selecţionerul nostru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net