Războiul Mutu-Piţi, departe de final

Ultima actualizare:

    Adi Mutu şi Victor Piţurcă au făcut echipă bună o perioadă la prima reprezentativă a RomânieiFoto: Răzvan Păsărică
Adi Mutu şi Victor Piţurcă au făcut echipă bună o perioadă la prima reprezentativă a RomânieiFoto: Răzvan Păsărică

”Istoria echipei naţionale se rezumă doar la doi antrenori mari: Iordănescu şi Ienei”, ”Noi nu avem un stil de joc la naţională. La Euro 2008, în afară de apărare, noi când atacam aveam doar o schemă - de la portar la Tamaş, de la Tamaş la mine, iar eu deviam spre Marica”, sunt doar câteva afirmaţii ale lui Adi Mutu, care au aprins fitilul războiului cu Victor Piţurcă.

De aproape trei ani, două nume grele din fotbalul românesc, Victor Piţurcă şi Adrian Mutu, sunt la cuţite. Fostul selecţioner şi fostul deccar al echipei naţionale nu ratează nicio ocazie să nu-şi reproşeze tot felul de lucruri, evident, toate în public.

”Gurile rele” au spus că scandalul dintre cei doi ar fi extrem de vechi, de peste 10 ani, când Mutu a încercat să se cupleze cu Vica Blochina, pe atunci iubita lui Piţi. Nu ştim dacă ea a fost sămânţa de scandal, cert este că, peste ani, cei doi sunt în război.

După ce atacantul l-a criticat pe antrenor pentru stilul de joc al echipei naţionale şi pentru modul în care lucra la lot, acum, tehnicianul a ieşit cu declaraţii belicoase, comentându-I caracterul fostului său elev. Mai mult decât atât, Piţurcă nu crede că ”Briliantul”, ajuns la 36 de ani, mai poate demonstra ceva în fotbal. Din contră!

"Mutu e terminat pentru fotbal, din punctul meu de vedere . Ca antrenor... E un băiat inteligent, ca antrenor ar putea să reuşească, depinde…Problema lui e la caracter, este…cum îl ştim cu toţii”, a spus Piţi.

Declaraţia fostul tehnician al primei reprezentative vine la puţin timp după ce Mutu, aflat sub contract cu indienii de la FC Pune City, a povestit că a avut o discuţie cu Anghel Iordănescu, actualul selecţioner al ”tricolorilor”, în care acesta i-a trasnmis că dacă reintră în circuit, îl va chema la lot. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net