Război pe cine se desfiinţează prima

Ultima actualizare:

    Astra a luat  faţa Stelei în acest  campionat
Astra a luat faţa Stelei în acest campionat

Steaua a fost învinsă de Astra pe teren, dar şefii ei nu ştiut să piardă, aşa cum nu ştiu nici să se bucure decent atunci când câştigă. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a considerat de cuviinţă să facă ironii ieftine despre viitorul clubului advers, iar reacţia n-a întârziat să apară.

Tehnicianul care n-a putut s-o facă pe Steaua campioană a adus argumente tangenţiale referitor la motivele pentru care era bine ca echipa lui să iasă campioană şi a călcat în afara ariei sale de competenţă.

„Mai aveţi puţină răbdare, s-ar putea să nu mai existe Astra din sezonul viitor. Aşteptaţi şi o să vedeţi. Ei aşteaptă pe 20 mai să se întâmple ceva, să vină Moş Crăciun”, a declarat Reghecampf, cu trimitere la data când Ioan Niculae, patronul Astrei, ar putea fi eliberat din închisoare.

Vorbele antrenorului sunt răutăcioase şi mai mult decât neinspirate, din două mari motive. În primul rând, Steaua a fost recent într-o situaţie mult mai ruşinoasă, atât cu patronul Becali, cât şi cu managerul Stoica.

Apoi, anticiparea pripită a desfiinţării Astrei e pură ipocrizie, mai ales că vine la nici două zile după ce chiar patronul său a anunţat că fără o calificare în grupele cupelor europene chiar Steaua riscă insolvenţa şi falimentul. Coman, preşedintele giurgiuvenilor, a oferit un răspuns imediat şi pe măsură peroraţiilor lui Reghe.

„Nu avem datorii, nu ne vom desfiinţa. O să discut cu Şumudică să văd ce jucători ne-ar interesa de la Steaua. Le vom face ofertă pentru jumătate de echipă. Ei să tacă! Au actele de insolvenţă făcute de jumătate de an. S-ar putea să nu mai aibă posibilitatea să joace anul viitor în cupele europene. Să stea liniştiţi, noi avem bani”, a spus fostul rapidist.

Nici Şumudică n-a rămas dator. „Dacă avem datorii, mai vindem Stelei un jucător care nu ne trebuie”, a spus antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net