Război între selecţioneri! Piţurcă, atac dur la Iordănescu

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat la Dolce Sport că el este cel care a dus naţionala României pe locul 7 în clasamentul FIFA, după ce a preluat-o când se afla pe 56, subliniind că nu este de acord cu poziţia lui Anghel Iordănescu, cum că acesta ar fi un loc mincinos.

"Eu echipa asta am luat-o de pe locul 56 în lume şi am adus-o pe locul 7, că eu am adus-o, asta e echipa făcută de mine... Este o mare greşeală ce a spus Iordănescu, faptul că este un loc mincinos, şi sunt puţin supărat pe el, nici nu am mai vorbit. La fel şi Mircea Lucescu. Acest loc 7 se datorează acestor jucători, care au jucat toate meciurile pe viaţă şi pe moarte şi au câştigat puncte. N-a fost nicio conjunctură, s-a jucat numai cu adversari top-class. Ne-au trebuit 3-4 ani să ajungem în această postură, iar acum toată lumea spune că nu avem ce să căutăm acolo. Într-un an de zile, putem să ajungem iar pe locul 50. Meritam toate laudele, dar la noi e foarte mare supărare că am ajuns pe locul 7. Iordănescu, dacă era în locul meu, nu mai spunea aşa. Când am căzut la baraj cu grecii a spus că e cea mai slabă echipă, că suntem fraieri dacă nu ne calificăm, iar acum spune ca Grecia e cea mai bună echipă. Nu e profesionist", a spus Piţurcă la Dolce Sport.

El a adăugat că nu regretă că a plecat de la naţională, deoarece nu i se respecta munca. "Am lucrat bine cu cei dinainte de la Federaţie, dar când a venit Burleanu la a venit cu o idee preconcepută, nu mă cunoştea, afla diferite păreri din presa despre mine... Nu m-a schimbat pentru că era foarte greu în acel moment, cu rezultatele pe care le aveam, plus că era situaţia financiară la mijloc. Am continuat munca, totul s-a derulat foarte bine şi probabil şi-o fi schimbat şi el ideile. Însă am vrut eu să plec. Dacă voia neapărat să rămân, eu le-am propus atunci o mărire de contract. Avem în jur de 400 şi ceva de mii de euro pe an, urma să am în jur de 600 de mii de euro. Nu am discutat cu Burleanu, ci cu mâna lui dreaptă. A fost de acord, dar numai dacă terminam pe primul loc în grupă", a adăugat Piţurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net