Raţ va juca fotbal până la 39 de ani: "Cum naibii, dacă sunt aşa bătrân?"

Ultima actualizare:

    Răzvan Raţ
Răzvan Raţ

După ce a semnat un nou contract, pe patru sezoane, cu echipa Rayo Vallecano, Răzvan Raţ (35 de ani) a comentat încă o dată decizia selecţionerului Christoph Daum de a nu-l convoca pentru meciul România - Muntenegru de la 4 septembrie, prima partidă a tricolorilor în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

"Am avut dorința de a pleca de la Rayo, dar per total va fi mai bine așa. E un contract care era greu să-mi fie oferit în altă parte. Şi din punct de vedere financiar este bine, indiferent dacă rămânem în Segunda sau dacă promovăm în Primera. Obiectivul este revenirea în Primera", a declarat Raţ după ce şi-a prelungit şederea la Rayo Vallecano, echipă care a retrogradat din primul eşalon al Spaniei la finalul sezonului trecut.

"Cum naibii mi-a oferit Rayo acum un contract pe patru ani, dacă sunt așa bătrân? Nu joacă nici buletinul, nici pașaportul, nici cartea de identitate, nici restul. În fotbal, trebuie să fii bine din punct de vedere fizic. Dacă va fi să fiu din nou la echipa națională, bine. Dacă nu, asta e viața. E clar că nu îmi cade bine și că aș fi vrut să fiu la echipa națională, dar e mai puțin important", a completat Raț la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net