Raţ, la naţională din milă?

Ultima actualizare:

    Răzvan Raţ a jucat  ultima dată la  naţională la Euro 2016 Foto: Getty Images
Răzvan Raţ a jucat ultima dată la naţională la Euro 2016 Foto: Getty Images

Răzvan Raţ a rămas la Rayo Vallecano şi după retrogradarea madrilenilor pentru a juca constant pe final de carieră, dar tocmai asta nu se întâmplă. Joi, fundaşul stânga n-a fost nici rezervă în victoria cu Getafe, scor 2-0!

Etapa intermediară din Liga Adelante trebuia să ofere un duel românesc, Raţ şi Vallecano împotriva lui Paul Anton şi Getafe. N-a fost însă cazul, pentru că internaţionalul nostru a lipsit din nou din lotul gazdelor. Jose Ramon Sandoval nu l-a păstrat nici măcar în primii 18, iar informaţii că ar fi din nou accidentat nu există. În aceste condiţii, nu putem să ne gândim decât la faptul că Raţ nu mai e considerat om de bază la madrileni, lucru care ridică o nouă întrebare: de ce l-a mai selecţionat Daum? Jucătorul născut la Piatra Olt se află în lotul lărgit alcătuit de neamţ pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan, care se va desfăşura la interval de trei zile, luna viitoare. 

Un răspuns ar fi acela că Filip şi Toşca n-au dat satisfacţie la prima acţiune, cu Muntenegru, şi se speră că experienţa lui Raţ va face diferenţa. Nu rămâne decât să sperăm că aşa va fi, chiar dacă la un fundaş lipsa meciurilor oficiale poate atârna mai greu decât notorietatea. Raţ a jucat doar două meciuri din şase la Vallecano în acest sezon, ultimul pe 11 septembrie, în urmă cu două săptămâni, împotriva celor de la Mallorca.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net