Rapidiştii, la munca de jos. Patronul Moraru i-a dus în fabrica lui de apă, de la Azuga

Ultima actualizare:

    Pancu şi compania au văzut cu ochii lor cum e munca pe banda de producţieSursa foto: www.fcrapid.ro
Pancu şi compania au văzut cu ochii lor cum e munca pe banda de producţieSursa foto: www.fcrapid.ro

Rapid va juca diseară, la Braşov, un meci capital pentru salvarea de la retrogradare, în companie unei adversare directe. Înainte de fluierul final, Pancu şi compania au beneficiat însă de o supriză din partea patronului Valerii Moraru.

Pentru a înţelege mai bine ce înseamnă munca adevărată şi sacrificiul, familia Moraru, care patronează Rapidul şi îl sponosirează prin apele sale plate şi minerale, Azuga, a profitat de moment şi i-a dus pe aceştia la fabrica din apropiere. Meulens, Garay, fraţii Oriol, dar şi veteranii Pancu, Niculae şi Săpunaru, au îmbrăcat pelerine speciale peste treningurile de la club şi au văzut cu ochii lor cum e munca pe banda de producţie şi de unde le vin salariile. Cu toţii s-au amuzat plimbându-se printre bacsurile cu apă plată şi minerală, Pancu punându-şi chiar ochelari pentru această ocazie specială.

La finalul vizitei în fabriza Azuga Waters, din Azuga, lotul deplasat la Braşov a împărţit pungi cu cadouri şi mingi cu autografe unor copii defavorizaţi din zonă. Giuleştenii speră ca neobişnuita plimbare de dezmorţire de dinaintea jocului să funcţioneze şi Rapid să se întoarcă de la Braşov cu trei puncte de aur, care să le "hidrateze" moralul pentru finalul sezonului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net