Rapidiştii dau bani pentru un loc de antrenament

Ultima actualizare:
Daniel Niculae
Daniel Niculae

Baza de pregătire a „vişiniilor” e debranşată de la apă şi curent, iar fotbaliştii vor ca noul patron, Valerii Moraru, să achite datoriile, chiar dacă gestul înseamnă că ei vor sta iar neplătiţi.

Recent, jucătorii, staff-ul şi angajaţii clubului au primit câte un salariu, după ce nu au văzut niciun leu în conturi vreme de aproape un an. Oricum, banii s-au dus pe achitarea datoriilor făcute în acest timp şi chiar dacă toţi au nevoie disperată de lichidităţi, jucătorii au luat o altă hotărâre.

Sătui să se antreneze la Pro Rapid în condiţii improprii, fără să poată face duş sau să aprindă lumina în vestiar, elevii lui Ganea i-au transmis patronului Moraru să rezolve problema: ei mai aşteaptă pentru următorul salariu, iar suma să intre în conturile furnizorilor de la baza de la Străuleşti. „La Pro Rapid e casa noastră. Suntem de acord să amânăm un salariu, să se plătească toate datoriile de acolo, şi aşa să avem şi noi unde să ne pregătim în condiţii normale. Unde am stat câte opt luni fără leafă, mai putem sta un pic”, a fost mesajul jucătorilor.

Daniel Niculae, până la iarnă


    Daniel Niculae
Daniel Niculae

Antrenorul Ionel Ganea a anunţat că tratativele cu Daniel Niculae continuă. „Îmi doresc ca Nico să stea cel puţin până la iarnă”, a spus „Ganezul”. Atacantul se antrenează de marţi în Giuleşti, însă aşteaptă o ofertă din străinătate şi dacă nu-şi va găsi un contract extern ar putea evolua în turul campionatului pentru Rapid. „Vişiniii” au în continuare nevoie să-şi completeze lotul, iar în staff e nevoie neapărat de un preparator fizic.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net