Rapidiştii arşi la buzunare! 30.000 de lei amendă!

Ultima actualizare:

    Patronul Rapidului Valerii Moraru e bun de plată
Patronul Rapidului Valerii Moraru e bun de plată

Rapid a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 30.000 de lei pentru incidentele provocate la derby-ul cu Steaua.

Fanii rapidişti au aruncat mai multe petarde pe teren în timpul meciului de sâmbătă cu Steaua, iar în minutul 20 jocul a fost oprit câteva secunde de arbitrul Alexandru Tudor din cauza unei pocnitori aruncate în teren de suporterii de la tribuna a II-a.

Pentru incidentele de la meciul FC Braşov - Astra Giurgiu, Comisia de Disciplină a sancţionat echipa din Giurgiu cu suma de 10.000 de lei, în timp ce ardelenii au fost penalizaţi cu 5.000 de lei.

Eliminaţi în optimile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast şi etapa I a Ligii I, jucătorii Andrei Enescu (Gaz Metan Mediaş) şi Michael Ngadeu-Ngadjui (FC Botoşani) au fost sancţionaţi cu câte un meci suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă.

Tot în şedinţa de azi, Comisia de Disciplină a respins contestaţia formulată de FC Braşov ca fiind neregulamentară, după ce ardelenii au reclamat că portarul Petrolul Ploieşti, Peterson Pecanha, a evoluat deşi se afla în stare de suspendare.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net