Rapid şi-a găsit antrenor străin!

Ultima actualizare:

    Cristi Pustaifoto: Click
Cristi Pustaifoto: Click

Cristi Pustai şi-a reziliat contractul cu Rapid, el fiind înlocuit de italianul Cristiano Bergodi, cel care a pregătit echipa şi în 2007-2008, când a câştigat Supercupa României.

"Domnul Pustai nu mai este antrenorul Rapidului din această seară. Am ajuns la un acord de reziliere a contractului şi în momentul de faţă consider că asta este cea mai bună soluţie pentru Rapid. În locul dânsului va fi instalat Cristiano Bergodi. Am discutat deja cu dânsul, mâine (n.r. - miercuri) este la Bucureşti şi vom semna contractul. Nu am stabilit durata, dar nici nu este nevoie. Obiectivul dânsului va fi clar evitarea retrogradării", a spus acţionarul Valerii Moraru, conform Mediafax.

"Eu am lucrat extraordinar de bine cu domnul Pustai. Îi mulţumesc pentru ce a făcut la Rapid, însă era de datoria mea să fac această schimbare. Eu sunt aici să fac absolut totul pentru ca Rapidului să-i fie bine. Sper ca de-acum înainte echipa să meargă din ce în ce mai bine şi să-şi atingă obiectivul", a mai spus acesta.

Cristi Pustai a preluat echipa la data de 8 ianuarie şi a lăsat-o pe locul 16, retrogradabil, cu 22 de puncte, la şase puncte de locul 12, care asigură rămânerea în Liga I.

Cristiano Bergodi a mai antrenat echipele FC Naţional, CFR Cluj, Politehnica Iaşi şi Steaua, dar şi Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara şi Brescia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net