Rapid şi Dinamo beau aceeaşi apă

Ultima actualizare:

    Rapid şi Dinamo  se întâlnesc sâmbătă  în campionat
Rapid şi Dinamo se întâlnesc sâmbătă în campionat

Valerii Moraru a venit la Rapid aparent să salveze clubul, dar în realitate nu pare interesat decât de extinderea şi promovarea afacerii sale cu apă în Liga I. Azuga Waters pe tricourile giuleştenilor este singurul lucru notabil adus de basarabean în Giuleşti.

Acesta a şters imediat cum a venit numele fostului sponsor şi a pus în loc numele companiei sale. „Moraru a mai încercat să preia alte echipe din Liga 1, precum Chiajna şi Timişoara. N-a venit aici pentru Rapid, ci pentru reclamă. El sponsorizează şi pe Dinamo până în 2015. Le dă 100.000 de euro în apă minerală. A făcut şi cu noi acelaşi contract şi n-are voie fiind acţionar la Rapid. A zis că el nu e investitor şi că nu vrea să aducă bani”, a dat din casă fostul preşedinte al clubului, Nicolae Manea. Acest lucru a fost confirmat şi de conducătorii lui Dinamo, iar sigla apei apare la capitolul parteneri atât pe site-ul câinilor, cât şi pe cel al giuleştenilor.

O altă dovadă că Moraru vede fotbalul ca o piaţă de desfacere pentru produsele sale este că a încercat să livreze apă plată şi către alte cluburi din Liga I, cum ar fi Viitorul. Hagi a spus însă că moldoveanul i-a dat ţeapă. Rămâne de aflat cu cine va ţine Valerii Moraru sâmbătă, de la ora 21.00, când pe Giuleşti se va juca Rapid – Dinamo. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net