Rapid poate avea patroni evrei

Ultima actualizare:

    Mădălin Martin  e titular la Rapid
Mădălin Martin e titular la Rapid

Feroviarii sunt favoriţi la promovare în acest sezon, dar în ciuda parcursului bun din teren, în conturi a rămas la fel de secetă. Patronul basarabean al Rapidului n-a rezolvat problemele financiare şi a ajuns din nou la concluzia că mai bine se retrage.

Şeful clubului a schimbat administratorul special al grupării, Radu Birlică fiind acum cel care taie şi spânzură în Giuleşti. Împreună, cei doi încearcă să vândă clubul, dar nu caută pe nimeni din ţară, ci doar străini care vor să intre pe piaţa din România. Astfel, mai multe persoane potente financiar din Spania, Germania, Italia şi Israel s-au arătat interesate de preluarea clubului, iar Birlică spune că negocierile sunt foarte avansate.

Se pare că evreii au prima şansă să-şi adjudece pachetul majoritar de acţiuni al triplei campioane a României, dar la cât de des se răzgândeşte Moraru, n-ar fi o surpriză ca totul să pice subit. Până atunci, patronul încearcă să întărească echipa, astfel încât să aibă asigurată o promovare fără de care clubul ar fi falimentar.

„Mai avem nevoie de un fundaș central, un vârf clasic de careu și un mijlocaș de bandă. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, iar în două săptămâni vom semna contractele”, a declarat Moraru. Până atunci, Rapid a pierdut cu 2-0 al doilea meci din cantonamentul din India, jucat împotriva echipei sub 21 de ani a lui Watford.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net