Rapid moare de foame, dar transferă din Franţa

Ultima actualizare:

    Mendy era singurul  francez din lotul  Rapidului FOTO: Răzvan Păsărică
Mendy era singurul francez din lotul Rapidului FOTO: Răzvan Păsărică

Lotul de fotbalişti cu care Ionel Ganea a început bine sezonul s-a dovedit a fi insuficient pentru Rada şi planurile sale de salvare. După multe schimbări la nivelul conducerii, rapidiştii au adoptat o nouă strategie, copiată de la Petrolul.

Mihai Joiţa, omul care din postura de impresar a dat semnalul schimbării la prahoveni, aducând în România jucători ca Mustivar, Hamza sau Boudjema, încearcă să repete totul în Giuleşti. A fost numit director sportiv de către Valerii Moraru şi a început treaba. Astfel, după criteriile tineri, cu şcoală bună, dar liberi de contract au ajuns la Rapid Boukaka, Altama şi Diarra. Niciunul dintre cele trei nume nu spune nimic, dar nici Hamza n-a făcut-o la momentul venirii sale, iar apoi toată lumea se bătea pe el. Atacantul Boukaka are 22 de ani, dublă cetăţenie, franceză şi congoleză, şi a fost crescut de Rennes. La seniori le-a bifat pe Tours şi Boulogne, iar în Giuleşti a ajuns din Liga a III-a franceză, de la Amiens. Altama e un mijlocaş defensiv de 24 de ani care a făcut junioratul la Lille şi care a mai evoluat la Dijon, dar şi în Belgia, la Mouscron. Diarra e un fotbalist care poate evolua şi mijlocaş ofensiv. Are 22 de ani, e născut în Mali, are paşaport francez şi a fost format de Lyon. 

Cu Iaşiul e meci de totul sau nimic

Rapid s-a bătut sezonul trecut cu Iaşi pentru promovarea în Liga I, iar acum lupta directă continuă pentru salvarea de la retrogradare. Cine pierde diseară meciul din Giuleşti, poate cădea pe ultimul loc. Partida de la ora 19.30, în direct pe Look TV, e de totul sau nimic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net