Rapid îşi schimbă numele ca să poată promova. Vezi cum se vor numi giuleştenii!

Ultima actualizare:

    Vasile Maftei s-a întors acasă şi speră să promoveze în Liga a III-a, dar nu prea ştie cum se numeşte acum echipa luiFoto: Click!
Vasile Maftei s-a întors acasă şi speră să promoveze în Liga a III-a, dar nu prea ştie cum se numeşte acum echipa luiFoto: Click!

Giuleştenii sunt obligaţi să obţină „Certificatul de Identitate Sportivă, CIS”, fără de care nu are dreptul să joace barajul de promovare în Liga a 3-a.

Lupta prin tribunale este însă grea, instanţa respingând luna trecută varianta de nume „Asociaţia Club Sportiv Academia Rapid Bucureşti 1923” pe motiv că se crează confuzie cu alte entităţi deja existente. Feroviarii vor încerca din nou în februarie, schimbând doar anul din finalul denumirii, „2017” în loc de „1923”. „Ne vom numi altfel, dar nu ştiu exact cum”, a declarat şi Daniel Pancu. 

Toate eforturile pot fi însă degeaba dacă feroviarii vor pierde lupta pentru supremaţie în al patrulea eşalon cu Steaua Armatei, care e acum în faţa lor. Vişiniii au făcut însă câtea transferuri de marcă în această iarnă, la echipă venind printre alţii jucători cu experienţă ca Vasile Maftei şi Ionuţ Voicu. Meciurile în Liga a IV-a vor începe pe 2 martie, când Rapid debutează în Giuleşti, cu Carmen. 

"Fratricidul" AS Academia Rapid  - AFC Rapid, se va disputa pe 30 martie, iar derby-ul cu CSA Steaua, pe 13 aprilie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net