Rapid "fură" de la masa bogaţilor

Ultima actualizare:

    Aritz Lopez Garai  a fost coleg la  Cordoba cu românul  Florin AndoneFoto: Guliver/Splashnews
Aritz Lopez Garai a fost coleg la Cordoba cu românul Florin AndoneFoto: Guliver/Splashnews

Campania de transferuri a Rapidului merge mai departe, chiar dacă duminică trebuie să joace deja primul meci oficial al returului. Până la partida cu Steaua, din Ghencea, feroviarii au mai detonat însă o bombă pe piaţa transferurilor.

Patronul Valerii Moraru a reuşit să-l convingă pe Aritz Lopez Garai, mijlocaş spaniol în vârstă de 34 de ani, să zboare în România. Fotbalistul a evoluat şase meciuri pentru Cordoba în turul campionatului, dar chiar dacă vine din Primera Division, Garai e mai mult jucător de Secunda, unde are bifate peste 220 de partide. „Este un jucător valoros care a semnat deja un contract până în vară, când vom avea drept de prelungire. În cursul acestei zile (nr ieri) va ajunge la Bucureşti şi se va alătura lotului”, a spus acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru. Garai e al doilea Aritz şi totodată al doilea basc din lotul Rapidului, după fundaşul Aritz Borda. Transferul ibericului nu va fi însă ultimul pentru giuleşteni în această iarnă. Cristi Pustai îl mai are în probe la Pro Rapid pe portughezul Ricardo Alves Coelho Silva. Mijlocaşul de 21 de ani a evoluat la toate grupele de juniori şi tineret ale Portugaliei şi, pentru a se alătura lui Pancu şi compania, e nevoie doar de acceptul antrenorului Cristi Pustai.

Au fost obligaţi să refacă vizita medicală

Jucătorii Rapidului au fost duşi de Dinu Gheorghe să facă vizita medicală la o clinică din Chiajna. Toată lumea a taxat penibila alegere, care s-a dovedit şi ilegală. Asta pentru că ieri, giuleştenii au aflat că pot juca în Liga I doar cu ştampila Institutului Naţional de Medicină Sportivă. În concluzie, 20 de fotbalişti s-au încolonat şi au refăcut la INMS toate analizele. Excepţie au făcut Pancu şi Drăghia, care refuzaseră să să testeze la sat şi merseseră pe banii lor la INMS.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net