Rapid devine legiune străină

Ultima actualizare:

    Marcekl Gecov  a jucat cu Fulham  şi în cupele  europeneFoto: AP
Marcekl Gecov a jucat cu Fulham şi în cupele europeneFoto: AP

Dinu Gheorghe s-a jucat puţin de-a demisia, dar tot el se află în spatele transferurilor care se fac în aceste zile la Rapid. După Rihairo Meulens, ieri au făcut vizita medicală la celebra deja clinică din Chiajna cehul Marcel Gecov şi francezul Jeremy Sapina.

Primul e mijlocaş central, are 27 de ani, vine de la Slavia Praga şi a mai jucat în carieră la Fulham, în Anglia, şi la Gent, în Belgia. Acesta spune că că n-a auzit de niciun jucător de la Rapid, dar nu asta e important. „Vin la Rapid cu gânduri mari. Sincer, n-am auzit de Daniel Niculae, Pancu sau Săpunaru, dar oricum nu mi-e frică de retrogradare” a declarat Gecov. Sapina este un fundaş central francez de origine croată, cu un CV foarte bun, care s-a format la Nancy şi care a mai jucat la Maritimo, în Portugalia, dar şi la Mouscron şi Mons, din Belgia. Cu cele două transferuri, Rapid ajunge la 11 jucători achiziţionaţi în această iarnă şi la 20 de jucători acumulaţi în lot. Acest lucru pare de necrezut având în vedere că s-a plecat în cantonamentul din Grecia cu 12 oameni. Interesant este însă că jumătate din cei 20 sunt străini, lucru care nu s-a mai întâlnit în Giuleşti de pe vremea lui George Copos, când pe sub Podul Grant curgea lapte şi miere.

Lotul Rapidului în acest moment:

Portari: V. Drăghia, M. Buchta, Bornescu,Fundaşi: N. Vasile, Cmovs, Săpunaru, Josl, SapinaMijlocaşi: Kikas, Al. Dan, Al. Coman, Rui Miguel, Coimbra, Benson, R. Meulens, GecovAtacanţi: D. Pancu, M. Martin, Cerlincă, D. Niculae

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net