Rămâne Stanciu în Anglia?

Ultima actualizare:

    După returul din această seară cu City, sunt şanse mari ca Nicuşor Stanciu să se transfere la o echipă britanică de primă ligăFoto: David Muntean
După returul din această seară cu City, sunt şanse mari ca Nicuşor Stanciu să se transfere la o echipă britanică de primă ligăFoto: David Muntean

Roş-albaştrii joacă miercuri pe terenul lui Manchester City un meci fără miză, cu obiectivul de a spăla ruşinea (0-5) din tur. Singurul jucător stelist care are ceva de câştigat este Nicuşor Stanciu, curtat insistent de echipe importante din campionatul englez.

Cum visul calificării în grupele Ligii Campionilor s-a destrămat, Gigi Becali se concentrează în această perioadă pe iminentul transfer al vedetei Stanciu, care i-ar putea aduce o căruţă de bani.

„Strategia mea e să-mi vând marfa la preţul maxim. Nu vreau să iau ţeapă, să valoreze 15 milioane şi eu să-l dau cu 10”, a spus ieri finanţatorul stelist. Conform lui Becali, un fond de investiţii vrea să-l cumpere pe Stanciu şi să-l direcţioneze apoi spre o echipă din Premier League. „Un impresar a venit la mine. Eu nu ştiu clubul care e interesat de Stanciu, doar fondul îl ştie”, a declarat patronul Stelei, menţionând faptul că actele ar putea fi semnate chiar miercuri, în ziua returului cu Manchester City din preliminariile Ligii Campionilor.

Fiind greu de crezut că Stanciu va ajunge la una dintre marile forţe ale campionatului englez, viitoarea destinaţie a internaţionalului român poate fi una dintre echipele de pluton, gen Southampton, acolo unde evoluează şi Florin Gardoş. 

Prima ofertă oficială venită la Steaua pentru Stanciu a fost de aproximativ 8 milioane de euro, dar Gigi Becali a plusat şi a cerut 12 milioane pentru a avea de unde să lase la negocieri. Cu 10 milioane de euro pe masă, e imposibil ca Becali să nu dea OK-ul pentru transferul lui Stanciu, cu atât mai mult cu cât finalul perioadei de transferuri în campionatele tari ale Europei (31 august) bate la uşă. „Când e vorba de 11-12 milioane de euro pe Stanciu, nu mă mai interesează Adi Popa sau Hamroun. Mă interesează doar afacerile mari”, a mai spus Becali.

Englezii „râd” de Steaua

La adăpostul acelui 5-0 din prima manşă de la Bucureşti, jucătorii lui Manchester City n-au simţit nici un fel de presiune la antrenamentul de ieri dimineaţă. Astfel, David Silva şi celelalte vedete ale „cetăţenilor” au fost mai relaxaţi ca niciodată, buna dispoziţie fiind la ea acasă. Singurele momente tensionate au fost între antrenorul Pep Guardiola şi portarul Joe Hart, aflat pe picior de plecare de la City.

David Silva
David Silva

Duckadam, supărat pe fostele glorii

La iniţiativa lui Gigi Becali, fostele glorii ale Stelei n-au primit invitaţii pentru a vedea pe viu meciul de miercuri de la Manchester. „Ei vor să vină cu Manchester City, cu Sparta Praga, dar când jucăm în campionat cu Chiajna nu vrea nici unul să vină!”, a spus Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor. 

Reghe, cu Tudorie în atac

Antrenorul Stelei n-are prea multe soluţii ofensive pentru partida din această seară. În condiţiile în care Golubovic este accidentat, iar noile achiziţii Florin Tănase, De Amorim şi Boldrin n-au drept de joc, Laurenţiu Reghecampf îl va trimite în avanposturi pe tânărul Alexandru Tudorie (20 de ani). Acesta va fi ajutat din spate de Adi Popa, Hamroun şi Stanciu, cu menţiunea că ultimul ar putea fi menajat pentru a nu risca o accidentare care să-i pună în pericol transferul. În locul lui Stanciu, Reghecampf poate apela la croatul Aganovic.

Alexandru Tudorie
Alexandru Tudorie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net