Răduţ, campion în patria lui Lewandowski?

Ultima actualizare:

    Răduţ a jucat  12 meciuri  la Poznan
Răduţ a jucat 12 meciuri la Poznan

Fost jucător la FCSB şi Pandurii, Mihai Răduţ (27 de ani) poate da lovitura în prima ligă poloneză, la capătul unei lupte dramatice pentru supremaţie.

Sâmbăta viitoare, tricolorii vor juca în Polonia în preliminariile Cupei Mondiale contra naţionalei lui Lewandowski, starul de la Bayern Munchen. Până atunci, polonezii îşi decid astăzi campioana, la aproape o lună distanţă după ce play-off-ul din România s-a încheiat. Şi în Polonia s-a organizat un play-off, dar în opt echipe, patru dintre acestea având şansa de a cuceri titlul în ultima etapă. Practic, putem vorbi despre cel mai echilibrat campionat din Europa, dramatismul rundei decisive depăşind situaţia cu care ne-am confruntat noi în Liga I, Viitorul, FCSB şi Dinamo disputându-şi titlul în ultimele 90 de minute ale stagiunii.

Revenind la polonezi, Legia Varşovia are două puncte peste trio-ul format din Jagiellonia, Lech Poznan şi Lechia Gdansk, fiecare din cele patru sperând să iasă astăzi campioană, cu atât mai mult cu cât vor juca între ele (Legia cu Lechia şi Jagiellonia cu Lech). La gruparea din Poznan evoluează şi un fotbalist român, Mihai Răduţ, fostul internaţional bifând în această stagiune 12 partide, în care a marcat un gol. Răduţ e unul dintre cei trei „spioni” pe care îi avem în ţara adversarei României din cursa pentru Mondiale, alături de alţi doi foşti stelişti, Cornel Râpă (Pogon Szczecin) şi Gabi Matei (Gornik Leczna).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net