Rădoi se războieşte cu toată lumea

Ultima actualizare:

    Mirel RădoiFoto: Mediafax
Mirel RădoiFoto: Mediafax

Mirel Rădoi a fost o persoană arţăgoasă şi ca jucător, dar cam slab orator. Astfel, nimeni nu se aştepta ca în postura de antrenor să-şi dezlege atât de bine limba şi să intre în contradicţie cu toată lumea, cu excepţia patronului Gigi Becali.

Fostul fotbalist a trebuit la început să se apere în faţa valului de critici venite pe marginea păcălelii de antrenor deghizat în director tehnic. A răspuns tuturor odată şi fiecăruia în parte, de la Balint la Cornel Dinu, nimeni nescăpând de replicile tăioase ale lui Mirel. Apoi, a avut probleme cu câţiva jucători indisciplinaţi, puşi la punct verbal, dar şi managerial. Exemplele Tamaş şi Ţucudean, excluşi din lot, vorbesc de la sine. Au urmat contre cu selecţionerul Anghel Iordănescu pe marginea alegerii între Pap şi Rîpă pentru selecţia la echipa naţională.

Vineri a venit însă săgeata spre propriii şefi, mai exact către preşedintele Valeriu Argăseală, mâna dreaptă a lui Becali şi persoană influentă de care nimeni n-a avut curajul să se lege până acum la Steaua. Motivul pentru care l-a taxat pe fostul arbitru a fost declaraţia conform căreia roş-albaştrii doresc un fundaş dreapta de la Pandurii, culmea, chiar înaintea meciului direct, de mâine seară.

“Eu cu Edi Iordănescu am vorbit în vară de Momcilovic, dar acum nu am mai discutat nimic. Nu este normal ca cineva de la noi de la club, inclusiv domnul Argăseală, să vorbească despre asta în săptămâna meciului cu Pandurii. E lipsă de fair-play”, a declarat Rădoi, care şi-a mai făcut rost de un duşman în plus. Până acum, antrenorul a căzut însă numai în picioare, în ciuda rezultatelor oscilante.

Ştie ce a băut Tudorie, când şi-a bătut fosta iubită

Mirel Rădoi n-are timp nici să respire, dar ştie tot ce mişcă în club, inclusiv conjunctura în care s-a produs escapada de duminică a lui Alexandru Tudorie. „El apare mai mult în ziarele de cancan, decât în cele de sport şi nu e normal. Trebuie să fie prima şi ultima oară. Dacă se repetă, nu se mai întoarce la Steaua. Ştiu şi cât a băut cu iubita şi prietenii lui. Nu are antrenament, altfel nu-mi dau seama de ce a avut acea reacţie. Oricum, la 4 dimineaţa n-are ce să caute în oraş”, a declarat Rădoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net