Rădoi l-a vrut, Petrescu l-a luat

Ultima actualizare:

    Bănel Nicoliţă  a semnat cu ASA  după o discuţie  cu Dan Petrescu
Bănel Nicoliţă a semnat cu ASA după o discuţie cu Dan Petrescu

În scurta pauză competiţională din această vară, Steaua şi ASA Târgu-Mureş continuă „războiul” direct, de această dată în afara terenului, pe piaţa transferurilor.

Cele mai puternice grupări din fotbalul românesc în acest moment duc o campanie susţinută de achiziţii, solicitate în primul rând de noii antrenori, Mirel Rădoi, respectiv Dan Petrescu. La Steaua, Rădoi a ţinut în mod special să-l aibă în lot pe fostul său coleg Bănel Nicoliţă, liber de contract după despărţirea de Viitorul lui Gică Hagi. Mijlocaşul de 30 de ani a vorbit la telefon cu Rădoi, dar n-a primit vreo ofertă oficială din partea conducătorilor stelişti, astfel că a decis să negocieze cu alte formaţii. Dan Petrescu şi cei de la Târgu Mureş au intrat imediat pe fir, reuşind să obţină semnătura lui Bănel. „Domnul Dan Petrescu m-a convins să merg acolo. Am aşteptat o ofertă din străinătate, dar nu s-a întâmplat. De la Steaua nu m-a sunat nimeni. Merg la Târgu Mureş să câştig titlul”, a precizat Nicoliţă. Cei de la ASA pregătes şi alte transferuri spectaculoase, Dacian Varga şi Pablo Brandan fiind aproape de a se alătura proiectului condus de „Bursucul” Dan Petrescu.

De partea cealaltă, la Steaua, Mirel Rădoi e nevoit să se mulţumească cu ceea ce îi oferă şefii. Haitianul Alcenat e singurul transfer cert, dar oficialii din Ghencea discută în aceste zile pentru Martinus de la Botoşani şi Anton de la Pandurii. „Vrem să avansăm cu negocierile. Pe lângă cei doi, avem în vedere şi alţi jucători. Cu Budescu, Alibec şi De Amorim de la Astra nu se mai poate face nimic”, a explicat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net