Rădoi a demisionat. Steaua, fără cap după întâlnirea cu Şumudică

Ultima actualizare:

    Fostul fotbalist ştie că la 35 de ani are tot timpul să devină antrenor şi o ia acum de jos, pas cu pas, cum trebuia să facă de la începutsportpictures.eu
Fostul fotbalist ştie că la 35 de ani are tot timpul să devină antrenor şi o ia acum de jos, pas cu pas, cum trebuia să facă de la începutsportpictures.eu

Rădoi a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Steaua Bucureşti, decizie care a fost luată potrivit declaraţiilor lui Mirel, înainte de confruntarea cu Astra Giurgiu de duminică seară, partidă pierdută cu scorul de 0-1, în ultimul minut, de gruparea din Ghencea.

"Îmi asum toată răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat până acum la Steaua și e momentul să ne despărțim. Bună, rea, așa cume ste, filosofia pe care noi o avem, ne-o asumăm. Am avut rugămintea față de staf să rămână în continuare, e prea scurtă perioada până la următoarea partidă, să nu creăm o și mai mare debandadă.

Am hotărât să vin și la această partidă tocmai pentru a nu crea probleme, dar decizia, indiferent de ce se întâmpla în această seară, renunțam.

Deocamdată suntem cu șanse pentru cele trei obiective pentru care am venit. 

Dacă ideile pe care eu le am nu se mai crede în ele. Eu vreau să mor pe mâna mea. Jucătorii nu au nicio vină. Eu am adus echipa pe acest loc în clasament. Eu sper ca ei să mă salveze, începând de miercuri să înceapă să câștige.

Eu sper ca acești antrenori mari care tot apar la televizor să vină să ajute echipa, să arate cât de mari steliști sunt.

Știam că sunt momente grele, că nu avem teren, nu avem bază de antrenament. Am încercat să ajut, dar îmi asum această responsabilitate. E vina mea și trebuie să fiu primul care pleacă. 

O să-mi continui studiile și vorbim peste șase ani, cum a spus domnul Apolzan.

Eu sper ca staful să rămână, e o rugăminte a mea către ei.

Dacă nu am licență, ce ofertă pot să am? În acest moment o să încerc să-mi aranjez lucrurile în viață. O să îmi continui studiile. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Mi-aș dori ca și jucătorii când vor intra pe teren să încerce să-și asume această responsabilitate. Dar plăcerea de a juca fotbal și personalitatea nu poate să le-o ia nimeni. 

Aș fi vrut ca în această seară să câștige ca distanța dintre noi și Astra să fie mult mai mică. Nu aveam nicio revanșă de luat, pentru cî în tur noi am bătut cu 3-2 și nu ne-a bătut Astra, ne-a bătut Colțescu", a spus Rădoi, după meci, potrivit digisport.ro

Mirel Rădoi a preluat conducerea echipei Steaua în luna iunie, înlocuindu-l pe Constantin Gâlcă, tehnician căruia finanţatorul Gigi Becali nu i-a prelungit contractul, deşi a câştigat cu formaţia bucureşteană campionatul intern, Cupa României şi Cupa Ligii.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net