Rădoi are de rezolvat 5 probleme în 5 zile

Ultima actualizare:

    Golul lui Axente  din Supercupă  i-a stricat debutul  lui Rădoi pe  banca SteleiFOTOGRAFII: Mediafax
Golul lui Axente din Supercupă i-a stricat debutul lui Rădoi pe banca SteleiFOTOGRAFII: Mediafax

Mirel Rădoi n-a avut parte de debutul pe care şi-l imagina pe banca Stelei, pierzând ocazia de a-şi trece în cont primul trofeu din cariera de antrenor. Urmează cinci zile de foc pentru Rădoi, nevoit să ia măsuri rapide pentru a nu avea surprize contra campioanei Slovaciei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Steaua nu pare să fie pe drumul cel bun în tentativa de a ajunge din nou la „masa bogaţilor” din Liga Campionilor. Chiar dacă patronul Gigi Becali şi antrenorul Mirel Rădoi nu sunt îngrijoraţi, cel puţin în declaraţii, furtuna nu e departe de a lovi corabia roş-albastră. Totul depinde de felul în care Rădoi îşi va motiva şi îşi va pregăti echipa în următoarele zile, meciul tur cu Trencin fiind programat marţi, 14 iulie. Iată care sunt principalele probleme cu care se confruntă tehnicianul stelist:

1. Moralul jucătorilor e la pământ

Să pierzi un trofeu în debutul sezonului, cu câteva zile înaintea primei partide din preliminariile Ligii, nu e un semn bun pentru psihicul jucătorilor. Mai mult, după înfrângerea cu ASA, antrenorul Mirel Rădoi şi-a acuzat fotbaliştii de lipsă de atitudine şi responsabilitate, lucru pe care noul tehnician al Stelei n-ar fi trebuit să-l facă în public, ci în vestiar, departe de ochii şi urechile presei.

2. Steaua nu are un conducător de joc

În meciul de la Constanţa, toată lumea a văzut că roş-albaştrii nu au la mijlocul terenului un jucător care să facă diferenţa, aşa cum era Lucian Sânmărtean. În partida cu ASA, ghanezul Muniru s-a ocupat doar de partea defensivă, iar evoluţia lui Neagu n-a fost una consistentă. Nici Nicuşor Stanciu nu e capabil să coboare din avanposturi pentru a face legătura între compartimente.

3. Portarii nu oferă încredere

S-ar putea ca Gigi Becali să regrete cel mai mult faptul că n-a transferat un portar care să se apropie măcar de valoarea lituanianului Arlauskis. Cu ASA, titular a fost tânărul Cojocaru, care a luat un gol din trei şuturi pe spaţiul porţii, având partea lui de vină la reuşita mureşenilor. Cum rezerva Niţă e de acelaşi nivel cu Cojocaru, fanii Stelei vor tremura serios la fiecare acţiune a adversarilor.

4. Fundaşii centrali sunt ieşiţi din formă

La prima vedere, un cuplu de fundaşi centrali format din Gabi Tamaş şi Fernando Varela ar trebui să ofere garanţii în ceea ce priveşte siguranţa apărării. Revenit după o accidentare, Tamaş e departe de forma care l-a consacrat, în timp ce internaţionalul din Capul Verde a demonstrat în Supercupa cu ASA destule slăbiciuni, semn că nu şi-a revenit la forma arătată înainte de vacanţa de vară.

5. Lipseşte golgheterul pur-sânge

Cu Tudorie şi Ţucudean ca variante pentru poziţia de vârf împins, Steaua va suferi cumplit la finalizare. Motivul? Fostul atacant al Oţelului n-are încă rodajul necesar în meciuri cu miză, în timp ce „Ţucu-gol” şi-a arătat limitele. De altfel, patronul echipei, Gigi Becali, şi-a dat seama de acest aspect şi încearcă să-l tranfere pe ultima sută de metri pe Denis Alibec de la Astra. Şansele sunt însă mici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net