"Răbdarea s-a terminat!" Portarul-minune de la AC Milan trece prin clipe dramatice

Ultima actualizare:

    Gigi Donnarumma
Gigi Donnarumma

La 18 ani, Gigi Donnarumma e considerat de specialişti unul dintre cei mai promiţători portari din noul val, italienii comparându-l deja cu veteranul de 40 de ani Gigi Buffon.

În vara acestui an, Donnarumma a intrat în conflict cu fanii echipei sale de club, AC Milan, din cauza faptului că cerea prea mulţi bani pentru prelungirea contractului.

În cele din urmă, Donnarumma a rămas la Milano, împăcându-i pe fanii "diavolilor". Pentru scurt timp însă, pentru că "războiul" a fost reluat.

Concret, totul a pornit de la intenţia agentului jucătorului, Mino Raiola, de a anula contractul semnat de Gigi Donnarumma. Motivul? Conform spuselor lui Raiola, fotbalistul a fost obligat să-şi prelungească înţelegerea prin "violenţe morale".

Evident, fanilor lui Milan nu le-a picat deloc bine, iar răspunsul a venit la meciul de Cupă cu Verona, disputat miercuri seară pe "San Siro".


    Fanii lui AC Milan l-au
Fanii lui AC Milan l-au

"Violență morală: 6 milioane de euro pe an și angajamentul unui frate parazit? Pleacă de-aici, răbdarea s-a terminat”, a fost mesajul afişat pe un banner imens înainte de startul partidei.

Văzând textul respectiv, Donnarumma s-a retras la vestiare vizibil afectat, după cum se poate vedea în filmul de mai jos, fiind consolat cu greutate de fundaşul Bonucci.

Donnarumma e titularul postului de portar la AC Milan încă din 2015, atunci când avea doar 16 ani. La insistenţele sale, clubul l-a transferat în această vară şi pe fratele lui Gianluigi, Antonio (27 de ani), poratrul "parazit" la care s-au referit fanii în mesajul de mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net