Prunea, atac frontal la campioană:”Steaua e părăsită”

Ultima actualizare:

    Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, e tentat să plece de la echipă
Preşedintele ieşenilor, Florin Prunea, e tentat să plece de la echipă

Preşedintele celor de la CSMS Iaşi, Florin Prunea, s-a arătat nemulţumit de calitatea derbiului Dinamo - Steaua, afirmând că pe teren a existat o singură formaţie, care a dominat din toate punctele de vedere.

Dinamovist convins, Florin Prunea, a savurat la maximum victoria favoriților săi în derbiul cu Steaua, câștigat de

„câini” categoric, scor 3-1.

"Nu mai este acelaşi Dinamo - Steaua care era. Steaua e fără identitate, fără suporteri, nu mai e ca atunci când exista acel colţ cu suporteri stelişti pe Ştefan cel Mare. Practic a existat o singură echipă care a dominat tot. Steaua e o echipă părăsită din păcate", a afirmat Prunea, acum președinte la CSMS Iași.

Florin Prunea, prezent azi la Comitetul Executiv al FRF, a afirmat că în cadrul şedinţei s-a luat decizia ca reprezentanţii echipelor de Liga a II-a să se întâlnească şi să ajungă la o înţelegere în ceea ce priveşte plata salariilor restante către jucători: "S-a discutat problema jucătorilor de la CSM Reşiţa, şi acest lucru va face obiectul întâlnirii cluburilor din Liga a II-a, pentru a ajunge la un numitor comun. Problemele sunt din ce în ce mai multe, mai grave şi tind să degenereze. Este bine că Federaţia Română de Fotbal ţine cont de aceste aspecte împreună cu sindicatul fotbaliştilor. Se poate face un acord de recunoaştere a datoriilor către jucători şi de la 1 ianuarie să se plătească aceste datorii, pentru că până la urmă ei sunt actorii principali".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net