Program optimi Liga Campionilor! Meciul zilei, PSG - Barcelona!

Ultima actualizare:

    MessiFoto: Guliver/ Getty Images
MessiFoto: Guliver/ Getty Images

Liga Campionilor se reia, iar fanii vor avea parte de o partidă "incendiară", Messi şi compania deplasându-se la Paris, acolo unde vor da piept cu PSG.

Din 2012, PSG şi Barcelona s-au întâlnit de şase ori în Liga Campionilor. În două rânduri, confruntările au fost în sferturi şi, de fiecare dată, spaniolii au obţinut calificarea. Singurul succes al parizienilor a venit într-un meci care a contat mai puţin: la 30 septembrie 2014, în etapa a doua din faza grupelor. Şi, oricum, şi în acel sezon Barcelona şi-a luat revanşa cu vârf şi îndesat: mai întâi, a bătut PSG în ultima etapă şi a câştigat seria, iar apoi a dat, din nou, peste campioanei Franţei în sferturi şi a eliminat-o din competiţie.

Nu doar parizienii au „alergie“ la duelurile cu Barca, dar şi actualul lor antrenor are un bilanţ de coşmar în confruntările cu trupa catalană. Unai Emery a ajuns pe banca PSG-ului de la Sevilla, după alte experienţe în La Liga, la Valencia şi Almeria. Tehnicianul de 45 de ani a câştigat un singur meci din 23 în faţa Barcelonei! A fost un 2-1, acasă, în campionat, cu Sevilla la 3 octombrie 2015.

Francezii pot profita astăzi de problemele de lot cu care se confruntă Luis Enrique. În ultima etapă de campionat, antrenorul spaniol l-a pierdut pe Aleix Vidal pentru restul sezonului. În plus, Barcelona nu-i va avea pe teren nici pe Mascherano şi Arda Turan, amândoi accidentaţi la rândul lor. În schimb, e posibil să revină Rafinha, însă acesta va fi nevoit să joace cu o mască de protecţie, după ce şi-a fracturat nasul. La PSG, va lipsi doar Thiago Motta (suspendat). Partida va aduce faţă în faţă două formaţii care sunt pe val. Barcelona are o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri disputate în toate competiţiile din care a câştigat 14. PSG e neînvinsă de la 17 decembrie, perioadă în care a bifat 10 victorii şi un egal.

Iată prgramul optimilor Ligii Campionilor:

Astăzi 21.45

PSG – Barcelona Pro TV, Dolce Sport 1

Benfica – Dortmund Dolce Sport 2

Mâine 21.45

Real Madrid – Napoli Dolce Sport 2

Bayern Munchen – Arsenal Dolce Sport 1

21 februarie 21.45

Man. City – Monaco

Leverkusen – Atl. Madrid

22 februarie 21.45

Porto – Juventus

Sevilla – Leicester

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net