"Prinţul" Adrian Cristea, interzis în fotbal

Ultima actualizare:

    Adrian Cristea  traversează cea mai  neagră perioadă  de când a început  fotbalulFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Cristea traversează cea mai neagră perioadă de când a început fotbalulFOTO: Sportpictures.eu

Adrian Cristea, una dintre speranţele fotbalului românesc în urmă cu ceva ani, va privi fotbalul doar ca spectator o perioadă.

Mijlocaşul aflat acum la Chiajna a ajuns cu litigiile cu cei din Ghencea până la TAS, s-a înţeles în cele din urmă cu oficialii clubului roş-albastru, dar nu a respectat toate cerinţele şi Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat.

“Prinţul” Cristea joacă din septembrie anul trecut la Chiajna, dar de vineri (31 iulie), când echipa sa va evolua împotriva Petrolului, nu va mai avea voie să intre pe teren. Totul e cauzat de trecutul său stelist. Şefii au vrut să-i rezilieze contractul, el a cerut restanţe salariale, plus prima de participare în competiţiile europene, în total 120.000 de euro. S-a ajuns la comisiile Federaţiei şi apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Aici, părţile s-au împăcat, dar Cristea trebuia să renunţe la toate procesele cu echipa din Ghencea. Şi-a asumat responsabilitatea, însă nu a respectat înţelegerea şi acum existând un dosar deschis în instanţele civile contra steliştilor.

În acest caz, conducătorii formaţiei campioane au sesizat comisiile FRF, pentru încălcarea hotărârii TAS, iar federalii i-au interzis mijlocaşului să mai joace până când îşi va retrage acţiunea civilă contra Stelei. “Cristea Adrian este sancţionat cu măsura interzicerii oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiei stabilite prin decizia TAS”, au motivat membrii Comisiei de Disciplină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net