Primesc 20.000 € dacă trec de Lyon

Ultima actualizare:
Isăilă şi “Vamă” fac echipă bună
Isăilă şi “Vamă” fac echipă bună

Nimeni nu se aştepta la o victoriei a Astrei Giurgiu pe Stade Gerland, dar fotbalul a mai produs un miracol şi s-a terminat 2-1 pentru români. Budescu şi ai lui sunt acum la doar 90 de minute distanţă de grupele Ligii Europa, iar patronul lor demonstrează că nu e degeaba cel mai bogat român.

Golurile lui Fatai şi Budescu, care l-au anulat pe cel al lui Malbranque, dar şi maniera de joc a elevilor lui Daniel Isăilă, l-au uns pe suflet pe patronul Ioan Niculae. Acesta e în al nouălea cer după victoria cu Lyon şi chiar pe aeroport, la întoarcerea din Franţa, a promis o primă substanţială pentru calificarea care pare acum în buzunarul românilor.

"Novicii dintr-un sat le-au predat o lecţie"

“Am fost mândru de toţi jucătorii, începând cu românul Fatai, până la românul Laban. De românul Boukary, de românul Ben Youseff, de toţi românii. Toţi au dovedit că joacă într-o echipă extraordinară. Le-am spus şi înainte de meci şi le confirm şi acum.

Fiecare jucător primeşte 20.000 de euro dacă Astra trece de Lyon”, a declarat omul care a făcut din giurgiuveni un club de talie europeană. Niculae n-a simţit doar satisfacţie după victoria din Franţa, ci şi gustul dulce al răzbunării. Cel mai bogat român s-a simţit jignit de declaraţiile celor de la Lyon, de dinainte de joc, şi crede acum că i-a făcut să plătească scump pentru asta. „Ne numeau francezii novicii dintr-un sat din România. Acum novicii le-au dat o lecţie de fotbal, nu doar că i-am bătut. Puteam să câştigăm la trei sau patru goluri diferenţă. Nu suntem calificaţi. Vor urmări să se răzbune, dar veţi vedea la Giurgiu un stadion superb, de 8400 de locuri, plin”, a spus acesta. Antrenorul Daniel Isăilă este însă cel care explică transformarea Astrei de după pauză. “La cabine le-am spus băieţilor că n-au în faţă balauri, aşa că au ieşit cu altă faţă şi ne-am impus fără drept de apel”, a declarat acesta.

Au sărbătorit în vestiar 

Giurgiuvenii n-au avut timp de petrecere pentru că s-au întors în România imediat după meci şi n-a fost timp de aşa ceva. Tot ce au putut să facă a fost în vestiar, la finalul partidei, dar doar cu cântece, fără alcool. “Am fost în vestiar, i-am felicitat şi îmbrăţişat pe toţi, chiar şi pe cei care nu au jucat. Am convenit că luni-marţi ne întâlnim, să bem un pahar de bere, dar nu înainte de calificare”, a spus şi patronul Ioan Niculae. Astra joacă în campionat duminică în Giuleşti, cu Rapid.

Cel mai bun parcurs european


    Isăilă şi “Vamă” fac echipă bună
Isăilă şi “Vamă” fac echipă bună

Victoria de la Lyon a transformat-o pe Astra Giurgiu în echipa românească cu cel mai bun parcurs european din ultimii ani. “Echipa asta a pierdut până acum din 11 meciuri jucate în cupele europene unul singur, cel de la Tel Aviv, de anul trecut. În rest are şapte victorii şi trei egaluri”, a punctat şi preşedintele Dinu Gheorghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net