Primarul din Liverpool nu crede că se pot organiza meciuri de fotbal fără spectatori

Ultima actualizare:

    Fanii lui FC Liverpool obișnuiesc să sărbătoreasă pe străziFoto: Guliver / GettyImages
Fanii lui FC Liverpool obișnuiesc să sărbătoreasă pe străziFoto: Guliver / GettyImages

Joe Anderson, primarul din Liverpool, susține anuarea ediției 2019/2020 a Premier League. Acesta crede că fanii se vor strânge lângă stadionul ”Anfield” chiar dacă meciurile se vor disputa fără spectatori. Declarația primarului a provocat ”dezamăgirea” oficialilor lui FC Liverpool, care se tem că ar putea să rateze titlul de campioni pe care îl așteaptă din 1990.

În Marea Britanie se discută despre reluarea meciurilor din Premier League. Desigur, acestea s-ar desfășura fără spectatori și cu respectarea unor reguli stricte de igienă. Denumit ”Proiectul Restart”, planul are și oponenți. Iar unul dintre aceștia este primarul oraşului Liverpool, Joe Anderson. "Chiar dacă meciurile se dispută fără spectatori, vor fi mii de persoane care se vor strânge în apropiere de Anfield. Cred că va fi foarte greu ca poliţia să menţină oamenii la distanţă dacă fac sărbătoare în faţă la Anfield. Cel mai bun lucru este să încheiem campionatul. Mai mult ca sigur că Liverpool va câştiga titlul, dar în cele din urmă este vorba de siguranţa şi sănătatea oamenilor", a declarat Anderson pentru BBC. Mesajul primarului n-a fost bine primit de cei de la FC Liverpool, care s-au declarat ”dezamăgiți”. ”Nu există nicio probă în sprijinul acestor afirmații. Noi am avut discuții cu primarul Anderson legat de posibilitatea de a juca cu porțile închise. Am ajuns la concluzia că este important ca părțile implicate să lucreze și să colaboreze în continuare”, s-a menționat într-un comunicat emis de FC Liverpool, care se teme că o anulare a campionatului ar putea face ca ei să nu primească titlul de campioni pe care îl așteaptă de 30 de ani. 

După 29 de etape din Premier League, ”Cormoranii” ocupă primul loc,  având 25 de puncte avans față de ocupanta locului 2, Manchester City. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net