Presa bulgară aruncă meciul Steaua-ŢSKA în aer: "Vom vedea fotbal sau teatru?"

Ultima actualizare:

După ce în urmă cu două săptămâni fanii lui ŢSKA  se temeau de un blat din cauza bunelor relaţii dintre fostul agent FIFA Ioan Becali şi patronul clubului sofiot, acum presa bulgară scrie despre un posibil meci aranjat pentru câştiguri la pariuri.

"Fotbal sau teatru? Vom vedea joi". Aşa începe articolul din cotidianul "7 zile Sport", singurul ziar important de sport din Bulgaria.

"Dacă echipele cad de acord asupra rezultatelor, asta e deja altă problemă. Ieşi pe plus şi dacă te califici, şi dacă pierzi. Vinzi meciul, îţi iei milioanele de la casele de pariuri din Asia şi nu îţi mai pasă!", scrie publicaţia care dezvăluie că în Asia s-au apriat pe acest meci sume imense.

"ŢSKA are probleme cu banii, trebuie să-şi plătească datoriile, iar Steaua îşi numără mărunţişul din buzunare după ce tocmai a aruncat 5 milioane de euro pe transferuri. Dacă va fi un meci aranjat, asta vom vedea joi, la Cluj", se mai meţionează în articol.

Cota pentru victoria Stelei în meciul de la Cluj este undeva în jurul a 1,60, în timp ce ŢSKA are o cotă de 4,5 pentru un succes în Gruia. Cele mai tentante cote în acest caz sunt cele de 2 pauză şi 1 final, sau mai ales 1 pauză - 2 final, care poate inmulţi banii pariaţi de câteva zeci de ori.

Steaua - ŢSKA Sofia se joacă joi, la Cluj, de la ora 20:30 (în direct la ProTV). Returul e peste o săptămână, în Bulgaria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net