Portarul Angliei, surprins în imagini intime obscene cu un alt coleg de la "națională"

Ultima actualizare:

    Joe Hart s-a logodit de curând cu Kimberly Crew
Joe Hart s-a logodit de curând cu Kimberly Crew

Fostul rival al lui Costel Pantilimon în poarta lui Manchester City, Joe Hart, a fost surprins de reporteri destrăbălându-se alături de un coleg din "naționala" Angliei, Jack Wilshere.

Cei doi se pare că au trecut cu ușurință peste eliminarea încă din faza grupelor a echipei lor de la Mondialul brazilian și, drept premiu, și-au rezervat biletele pentru o vacanță de neuitat în Las Vegas. Acolo au fost surprinși de paparazzi, înconjurați de numeroase domnișoare într-o piscină, fumând și consumând alcool. Ba mai mult, una dintre fotografii îi înfățișează pe cei doi alimentându-se cu băutură unul din gura celuilalt.

De-a lungul timpului, Jack Wilshere a fost în centrul a numeroase scandaluri, în ciuda vârstei fragede, 22 de ani. În 2010 a fost implicat într-o bătaie într-un club londonez, în urma căreia o femeie s-a ales cu mâna ruptă, iar jucătorul lui Arsenal a ajuns după gratii, fiind ulterior eliberat după ce victima și-a retras plângerea de la poliție. În 2011 a ajuns din nou în fața oamenilor legii după ce, beat fiind, l-a agresat pe un taximetrist care purta o șapcă cu însemnele rivalilor de la Tottenham. În 2012, Wilshere a atras și atenția celor de la UEFA, postând pe Twitter un mesaj prin care a anunțat că a pariat pe un meci al lui Arsenal în Champions League.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net