Pogba, de la hotel la vilă de 3.400.000 €

Ultima actualizare:

    Pogba e vedetă  la Manchester  United
Pogba e vedetă la Manchester United

Pogba a ajuns la Manchester United în vara trecută şi până acum a locuit la hotel. Zilele acestea şi-a găsit casa ideală, una pentru care a plătit 3.4 milioane de euro, adică salariul pe zece săptămâni.

Francezul cedat de Juventus la Manchester United pentru 120 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istorie, are şi o leafă pe măsură la clubul englez. El ia 340.000 de euro la fiecare şapte zile şi până acum nu s-a grăbit să plece din camera de hotel pusă la dispoziţie de club. A căutat o vilă pe placul său şi a găsit-o. El a dat cu 600.000 de euro mai puţin fiindcă locuinţa costa 4 milioane de euro, dar ex-proprietarul, Hernandez, jucător care a evoluat şi el la United, i-a făcut o reducere. Casa lui Pogba e şi aproape de baza de antrenament a celor de la Manchester şi pe lângă amplasament are şi dotări excepţionale. Curtea e spaţioasă, garajul generos, iar fiecare dintre cele cinci dormitoare are baie proprie. Pogba are şi piscină încălzită şi acoperită, o sală de jocuri unde e inclusă şi o masă de biliard, plus o sală media, ce se transformă lejer într-un adevărat cinematograf.

Ibrahimovic stă cu chirie

simeon stalpnicul png

Un alt star al lui Manchester United, Zlatan Ibrahimovic, a stat mult timp într-un hotel de lux, acolo unde încă locuieşte antrenorul Mourinho, dar recent, conform presei engleze, s-ar fi mutat într-o vilă. El nu a cumpărat-o, ci preferă să plătească peste 17.000 de euro chirie lunar. Decizia sa arată că nu şi-ar prelungi contractul cu United, scadent în vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net