Plictiseală cu naţionala lui "Tata Puiu"

Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Turneul comandat de Anghel Iordănescu exact în mijlocul cantonamentelor echipelor de club a deranjat şi încurcat pe toată lumea. Inutilitatea lui a fost confirmată chiar la primul amical, când au ieşit în evidenţă doar lipsa de interes şi de implicare a tricolorilor. Rezultatul: 0-0.

România - Bulgaria a fost imposibil de urmărit 90 de minute şi nu doar din cauză că au lipsit golurile. Keşeru, Muth, Papp şi restul colegilor s-au ferit să pună osul, iar din asta nu putea rezulta decât un joc foarte slab, fără ritm şi neatractiv. Elocvente în acest sens sunt şi ştirile legate de meci ale celor de la Digi Sport, televiziunea care a transmis întâlnirea şi care s-a chinuit mult până să găsească două ocazii mai de doamne ajută pentru rezumat. 

Mai mult decât atât, niciunul dintre cei 25 de jucători convocaţi în lot nu se pot lăuda că au bifat o selecţie la naţională, pentru că această acţiune este semi-oficială, nu este prevăzută în calendarul FIFA şi nu se pune la socoteală. Totuşi, cei implicaţi nu puteau să-şi dea singuri foc la valiză. 

Chiar dacă meciul jucat pe un stadion gol a fost un somnifer de primă clasă pentru cei care au avut curajul să-l urmărească, şefii delegaţiei au spus că a fost de bun augur. “Ne interesează să câştigăm câţiva jucători care pot veni cel puţin în lotul lărgit al naţionalei. Din acest punct de vedere, mă bucur pentru unii dintre tineri, cum ar fi Bumba. Meciul a fost foarte util”, a declarat Anghel Iordănescu. Pentru România urmează partida cu Sioni Bolnisi (Georgia), de marţi, 10 februarie, de la ora 19:00.


    Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net