Pleacă şi Protasov! "Parcă mi-a fost ruşine"

Ultima actualizare:

    Oleg Protasov
Oleg Protasov

Finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat, luni, că va ajunge probabil la o reziliere de comun acord a contractului antrenorului principal, Oleg Protasov, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia sa.

"Parcă mi-a fost ruşine că Astra a făcut un astfel de meci, atât de slab. Am avut o şedinţă la club, am discutat cu antrenorii, nu-mi dau nicio explicaţie logică, fac doar o plimbare a subiectului, pe seama faptului că jucătorii care-şi termină contractul în vară n-ar mai fi motivaţi. Dar ei câştigă 30.000 pe lună! Antrenorul e şi el nemulţumit, probabil vom ajunge la o despărţire amiabilă. Eu am plecat de la club, i-am lăsat acolo vorbind", a spus Ioan Niculae, conform Dolce Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu FC Braşov, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. Astra a fost condusă până în minutul 80, când Tembo a reuşit să egaleze. În acest meci, formaţia FC Braşov a evoluat cu doi jucători mai puţin din minutul 77.

După 19 etape, Astra Giurgiu ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I, la 12 puncte distanţă de liderul FC Steaua.

Oleg Protasov, în vârstă de 50 de ani, a semnat la 10 octombrie 2014, un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Tehnicianul ucrainean l-a înlocuit la acea dată pe Daniel Isăilă, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate de Astra Giurgiu în primele 10 etape ale Ligii I şi din primele două partide din grupele Ligii Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net