Play-off fără Steaua?

Ultima actualizare:

    Adrian Popa s-a certat  chiar pe teren cu un  coechipier, iar rezultatul  că Steaua nu mai e o  echipă unită s-a văzut în  scorul final de la ClujFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Popa s-a certat chiar pe teren cu un coechipier, iar rezultatul că Steaua nu mai e o echipă unită s-a văzut în scorul final de la ClujFOTO: Sportpictures.eu

Cu 10 etape rămase din sezonul regulat, Steaua tremură pentru un loc în play-off-ul Ligii I, acolo unde vor juca în primăvară primele şase clasate.

„Sunteţi voi atât de siguri că Steaua prinde play-off-ul?”, se întreba Dinu Gheorghe în startul sezonului. Ceea ce părea o glumă a fostului preşedinte de la Dinamo se transformă pe zi ce trece într-o variantă plauzibilă. Cu trei înfrângeri şi şase remize după 16 etape, Steaua e în cădere liberă, echipa lui Mirel Rădoi fiind scoasă de pe podium de Astra, Pandurii şi Viitorul. Înaintea meciului de aseară cu echipa lui Gică Hagi, chiar şi Dinamo avea şansa să treacă peste Steaua în clasament. Iar dacă CFR Cluj va primi înapoi de la TAS cele şase puncte de penalizare, ardelenii s-ar apropia la un singur punct de Steaua. În cursa pentru play-off mai sunt alte două grupări, ASA Târgu-Mureş şi Craiova, astfel că roş-albaştrii s-ar putea trezi în primăvară că se bat pentru evitarea retrogradării (în play-out) în loc să-şi apere titlul de campioană (în play-off).

Mai îngrijorătoare decât situaţia din clasament e atmosfera din vestiarul Stelei. La Cluj, Adi Popa şi Muniru s-au certat chiar pe teren, în timp ce francezul Tade a recunoscut că „nu suntem o echipă unită”. În schimb, Chipciu s-a plâns la final de maniera în care el şi coechipierii săi au fost îngenuncheaţi. „Pentru mine a fost o înfrângere umilitoare. Nu ştiu, n-am mai arătat puterea pe care o avea Steaua înainte. Aş putea spune că am fost obosiţi după meciul de la Baia Mare sau eu ştiu ce altceva...Atât am putut, atât am jucat. Mie personal mi-a fost ruşine, cred că şi colegilor mei”, a declarat el.

Urmează o lună de foc

După meciul de acasă cu Botoşani din etapa care urmează, pentru Steaua vine o serie infernală de cinci partide contra unor contracandidate la un loc în play-off. În decurs de numai trei săptămâni, echipa lui Rădoi va juca în deplasare cu Dinamo, Târgu-Mureş şi Viitorul şi va primi vizitele Astrei şi Craiovei, meciuri care o pot scoate pe Steaua în afara primelor şase locuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net