Piţurcă a pus biciul pe arabi

Ultima actualizare:

    Piţurcă şi-a luat tot stafful din România
Piţurcă şi-a luat tot stafful din România

Începând de duminică, Victor Piţurcă şi-a intrat în pâine la Jeddah, în Arabia Saudită. Saudiţii de la Al-Ittihad au avut meci sâmbătă seară (au pierdut cu 1-2 derby-ul cu Al-Nasr), însă Piţi a vrut să-şi cunoască rapid noii elevi, astfel că i-a chemat la antrenamente încă de-a doua zi.

Ajutat de fiul său, Alex, şi de ceilalţi secunzi (Eugen Neagoe, Valeriu Răchită şi Martin Tudor), Piţurcă s-a prezentat la prima şedinţa de pregătire cu o ţinută casual, preferând să monitorizeze de pe margine eforturile jucătorilor. Luni, tehnicianul român de 58 de ani s-a îmbrăcat însă în trening şi s-a pus serios pe treabă, cu atât mai mult cu cât debutul său oficial la Al-Ittihad e programat vineri, pe teren propriu cu formaţia Hajer. 

Până atunci, şeicii din conducerea clubului saudit încearcă să-i facă toate poftele lui Piţurcă. În primul rând, fostul selecţioner a cerut ca lotul primei echipe să nu cuprindă mai mult de 21 de fotbalişti, astfel că unii dintre componenţii lui Al-Ittihad vor fi „disponibilizaţi” în perioada următoare.

De asemenea, Piţi le-a transmis şefilor că are nevoie de echipamente de fitness suplimentare, semn că vrea să scoată untul din jucători. De altfel, după etapa de la finalul acestei săptămâni, campionatul din Arabia Saudită e întrerupt o lună, perioadă în care Piţurcă îşi va duce echipa la un cantonament în Turcia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net