Piţurcă jr. nu se poate abţine în public cu iubita - FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    Alex şi Orlanda  formează un cuplu  de peste un anFoto: Mihai Ionescu
Alex şi Orlanda formează un cuplu de peste un anFoto: Mihai Ionescu

S-au dus zilele în care se ducea singur în club şi pleca mereu însoţit, de fiecare dată cu altă domnişoara. Don Juan-ul Alex Piţurcă s-a cuminţit. Iar cea care a fost în stare să-l ”pună cu botul pe labe” este o brunetă sexy, Orlanda, pe care fostul fotbalist intenţionează să o ia şi de nevastă.

Alex Piţurcă este un cunoscut al high-life-ului autohton. Fiul selecţionerului naţionalei României nu şi-a ascuns niciodată relaţiile şi, în ciuda faptului că nu a fost un tip statornic, şi-a prezentat ”publicului” cuceririle. Acum însă, situaţia s-a schimbat radical. Şi nu că ar fi decis să devină secretos în privinţa vieţii lui particulare, ci pentru că de fiecare dată apare la braţ cu aceeaşi femeie: Orlanda, fata care l-a cucerit în urmă cu mai bine de un an. 


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu

Împreună i-au surprins şi fotoreporterii Click!, zilele trecute, pe litoral, după o petrecere la un club de fiţe. Alex şi Orlanda mergeau împreună spre casă, ca doi porumbei, şi n-au fost deloc zgârciţi cu gesturile tandre. Cei doi au o relaţie extrem de serioasă şi, se pare la orizont este o nuntă, Alex cerând-o de nevastă pe apetisanta brunetă. Potrivit cârcotaşilor, începutul relaţiei lor a fost unul destul de agitat, Piţurcă junior ”furând-o” pe Orlanda de la turcul Yusuf, cu care tânăra avea planuri de măritiş.

Îl susţine pe Piţurcă în disputa cu Mutu

Alex Piţurcă s-a implicat şi în disputa dintre selecţioner şi Adi Mutu, jucător pe care toţi îl vor la naţională, în ciuda antrenorului, care a spus că nu-l va mai chema. ”Tata ştie dacă trebuie să treacă sau nu peste discuţia aia care a avut loc între ei. El nu o să facă niciodată convocări în detrimentul naţionalei şi implicit al postului său. Tata i-a fost alături de fiecare dată până la conflictul acesta”, a spus Piţi jr pentru Ring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net