Piţi pleacă dacă dă 1,4 milioane €

Ultima actualizare:

    Piţurcă nu poate răsufla încă uşuratFoto: Răzvan Păsărică
Piţurcă nu poate răsufla încă uşuratFoto: Răzvan Păsărică

Victor Piţurcă a jucat la mai multe capete, dar până la urmă a ajuns tot să înfrunte realitatea. Are biletele de avion şi viza de Arabia Saudită în buzunar, contractul pe masă şi cei şase colaboratori care ar urma să-l însoţească, aliniaţi în spatele lui. Tot ce mai lipseşte este acordul Federaţiei.

Când FRF i-a cerut tehnicianului rezilierea după eşecul calificării la Mondialul din Brazilia, Victor Piţurcă a spus însă că nici nu se gândeşte şi că trebuie să învăţăm şi noi în România să respectăm contractele. Habar n-avea că la câteva luni distanţă, el urma să sufere din cauza acestei teorii, sănătoase şi corecte în esenţă.

Selecţionerul câştigă 400.000 de euro pe an

“Satana” are o ofertă de nerefuzat de la Al-Ittihad, cu toate pretenţiile satisfăcute. În acest context, selecţionerul a mers ieri la Casa Fotbalului pentru a-i cere lui Răzvan Burleanu să-l lase să plece fără să-l mai pună să plăteasca clauza de reziliere. Asta pentru că sare de 1,4 milioane de euro şi, când le-a cerut-o arabilor, aceştia au cam strâmbat din nas. La fel a făcut însă şi preşedintele Burleanu la scurta întrevedere cu Piţurcă, urmată imediat de un comunicat oficial menit să întărească această poziţie de forţă a FRF. În condiţiile în care Burleanu nu va ceda, rămâne de văzut dacă Piţurcă va plăti din buzunarul lui sau al arabilor cele 25 de luni de salariu cât mai are contract, plus cei 500.000 de euro despăgubire. Dacă nu, va rămâne la naţională până la finalul contractului, adică noiembrie 2016.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net