Ping-pong cu Bumba

Ultima actualizare:

    Bumba a jucat  ultimul meci în  Liga I în iunie 2015
Bumba a jucat ultimul meci în Liga I în iunie 2015

Claudiu Bumba a plecat din Israel, de la Hapoel Tel Aviv, pentru a reveni în Liga 1. Mijlocaşul de 23 de ani s-a antrenat o perioadă cu CFR Cluj, dar ardelenii au refuzat să semneze cu el, din cauza unui litigiu pe care fotbalistul îl are cu fostul club.

Dinamoviştii au avut mai mult curaj şi l-au înregimentat pe Bumba, cu toate riscurile existente.Dinamoviştii transferă pe ultima sută de metri. După ce l-au luat pe Bawab, oficialii celor din Şoseaua Ştefan cel Mare s-au înţeles cu mijlocaşul Claudiu Bumba. Internaţionalul de 23 de ani a plecat de la Hapoel Tel Aviv, după ce şi-a reziliat unilateral contractul din cauza faptului că nu a fost plătit cinci luni. A făcut pregătirea de iarnă cu cei de la CFR Cluj, care au vrut să semneze inţial un contract, dar în cele din urmă au renunţat.

”Avocaţii au făcut denunţarea, e un proces la TAS şi nu ştiu când se vor pronunţa, poate peste o lună. Ca jucătorul să aibă drept de joc îi dă o legitimare provizorie. Ne putem pomeni că trebuie să plătim nişte bani. Pot să apară tot felul de hârtii de la club, poate să apară o primă despre care să spună că e salariu. Dar dacă clubul respectiv apare cu plată şi nu mai sunt cinci luni, ci doar două?”, a  explicat la Digisport şeful CFR-ului, Iuliu Mureşan, motivul pentru care nu l-a mai luat pe Bumba. Internaţionalul de tineret n-a rămas însă fără echipă. Dinamoviştii au decis că merită să-şi asume riscul unei eventuale probleme cu el, aşa că l-au legitimat. Bumba a făcut ieri dimineaţă vizita medicală, iar la prânz a semnat cu ”câinii” un contract valabil trei ani şi jumătate, cu un salariu de aproximativ 6000 de euro lunar. ”Claudiu e un jucător de echipă naţională şi sunt convins că ne va ajuta foarte mult în acest sezon, iar cu ajutorul lui putem să ne atingem obiectivele. A refuzat alte oferte şi a decis să vină la Dinamo!”, a spus directorul sportiv al ”câinilor”, Ionel Dănciulescu, pentru digisport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net