Pierde Şumi pariul de 10.000.000 €?

Ultima actualizare:

    Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, unde  se câştigă mulţi bani, e în pericol pentru Astra
Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, unde se câştigă mulţi bani, e în pericol pentru Astra

Marius Şumudică şi-a desfiinţat secundul şi jucătorii după partida Astra – FC Copenhaga, scor 1-1, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Dacă giurgiu­venii vor pierde returul, se duc şi cele zece milioane de euro pe care clubul le-ar fi putut încasa.

Astra a jucat acasă manşa tur cu FC Copenhaga, scor 1-1, Teixeira deschizând scorul în minutul 7, iar rivalii egalând în 64. Rezultatul îi avantajează pe nordici şi ei sunt favoriţi ca după returul de miercuri să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor. În această fază şi-ar fi dorit cu ardoare să ajungă Şumudică, pentru că de aici vin banii adevăraţi din partea UEFA. Chiar dacă nu ajungi în grupele celei mai puternice competiţii intercluburi de pe continent ai asigurate trei milioane de euro, plus prezenţa în Liga Europa, adică, în jur de zece milioane de euro. Şumudică simte că formaţia sa e la un pas de ratarea acestor bani şi, pentru a brava, a aruncat vina pe secunzi şi pe jucători. A dat de înţeles că dacă el era pe bancă, elevii săi s-ar fi impus, dar antrenorul “uită” un singur lucru. E suspendat fiindcă a fost prins la pariuri! “Observatorul mi-a spus că nu are nici o înştiinţare că eu sunt suspendat. Din punctul lui de vedere mi-a spus că pot sta pe bancă, dar nu am riscat, ştiţi că FIFA a zis ceva, iar FRF altceva”, s-a scuzat el.

Apoi, a trecut la atac: “Nu a fost o cădere, au încercat o conservare a rezultatului. De ce să dai numai mingi lungi şi fără să construieşti, nu îmi dau seama. Ne-a fost frică să jucăm”. Discursul a continuat la fel de dur. “I-am transmis secundului că e un meci de Liga Campionilor şi trebuie să construim. E greu să revenim, şansele au scăzut dramatic. Dacă nu joci fotbal, nu te vei califica. Mai degrabă pierd cu 0-3, dar să joc fotbal, nu să fiu de nivelul Diviziei C”, a tunat Şumudică.

Marius Şumudică
Marius Şumudică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net