Petrolul vrea să scape de Adrian Mutu

Ultima actualizare:

    După câteva meciuri  bune în startul  sezonului, Mutu  s-a stins treptatFoto: Răzvan Păsărică
După câteva meciuri bune în startul sezonului, Mutu s-a stins treptatFoto: Răzvan Păsărică

Adrian Mutu a revenit în România la 35 de ani cu alura unui om maturizat, dar totul s-a dovedit o iluzie. „Briliantul” e acelaşi om arogant, tot timpul cu paparazzi după el, capricios şi pus pe distracţii. În aceste condiţii a căzut din nou în dizgraţie.

Petrolul a pierdut cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, dar subiectul „Mutu”, neinclus în lotul ploieştenilor, a fost trecut rapid cu vederea. În realitate, „decarul” formaţiei prahovene i-a cerut lui Răzvan Lucescu să nu se bazeze pe el pentru meciul cu CFR Cluj, motivând o uşoară accidentare.

Fotbalistul de 35 de ani speră să prindă un ultim angajament la Fiorentina, singura echipă din cariera sa unde a lăsat cu adevărat ceva în urma lui. Formaţia antrenată de Vincenzo Montella s-a mai interesat de Mutu şi la începutul lunii august, însă Petrolul a închis atunci uşa negocierilor, sperând la o calificare în grupele Ligii Europa. Odată închise porţile europene, şefii Petrolului sunt dispuşi să renunţe la serviciile lui Mutu fără pretenţii financiare, iar toscanii îl vor mai mult pentru că Rossi s-a accidentat din nou.

„Lupii” ar scăpa, în schimb, de plata unui salariu uriaş pentru Liga I, 25.000 de euro pe lună. Pe lângă acest posibil transfer, Petrolul nu-l mai vrea pe Mutu, care reprezintă un „măr stricat” într-un vestiar care nu prea îl mai suportă. „Briliantul” e plin de fiţe, nu coboară la masă cu restul echipei, întârzie la reuniri şi la antrenamente, n-a rărit escapadele nocturne şi şi-a atras antipatia colegilor. Rămâne de văzut dacă Mutu mai poate da o ultimă lovitură pe final de carieră sau decizia de azi, când se poate concretiza despărţirea de Petrolul, reprezintă finalul carierei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net