Petrolul - Steaua, 2-3 în vulcanul de la Ploieşti. "Lupii" s-au vândut greu, dar n-au putut să treacă peste complexul cu campioana!

Ultima actualizare:

    Keşeru a marcat din nou şi e golgheterul Ligii I cu 10 goluri
Keşeru a marcat din nou şi e golgheterul Ligii I cu 10 goluri

Petrolul – Steaua tinde să fure cât de curând statutul de cel mai dement derby al campionatului, în ciuda faptului că încă mai există un clasic cu Dinamo. Lupta la vârf a transformat această încleştare într-una între oraşe, dar deocamdată prahovenii nu pot să câştige, deşi se vând scump.

Isteria din tribune a fost rapid completată şi de cea din teren. Toto Tamuz n-a putut să-l învingă în minutul doi, din câţiva metri, pe „Îngerul păzitor” Arlauskis, iar la faza imediat următoare, Rusescu a ţintit bara lui Pecanha. Din start lucrurile erau clare, iar golurile băteau la uşă. Steaua a avut apoi 15 minute comparabile cu cele din măcelul cu Aalborg, când Chipciu, cel mai în formă elev al lui Gâlcă, cu tot respectul pentru Sânmărtean, a dechis scorul printr-un şut frumos, din afara careului. Imediat, Keşeru, atacant cu poftă de gol redescoperită în tricoul roşu şi albastru, a înscris cu capul şi a părut că încheie meciul când unii dintre spectatori nici nu se aşezaseră confortabil pe scaune. „Taurul” Tamuz n-a fost însă de acord şi a redus din diferenţă chiar înainte de pauză, aruncând stadionul în aer.

Toto Tamuz a înscris degaba două goluri de efect

Tot israelianul de culoare a egalat după pauză printr-un şut cu şiretul, care dacă îi prinde capul lui Arlauskis, îl trimitea direct la Urgenţe. Petrolul a părut apoi că ştie să se hrănească cu acest val de adrenalină şi cu sângele care începe să curgă din rănile Stelei. A fost însă o iluzie. Campioana a rezistat şi a dat ea lovitura, ajutată de o semi-gafă a lui Pecanha, care a scăpat în faţă o minge şutată de Rusescu, exact cât s-o poată împinge în poartă Varela. Petrolul a murit din nou frumos, dar nu prea mai contează atâta timp cât a murit şi e deja la cinci puncte de lider. Steaua rămâne însă aproape şi lupta se duce tot în trei, dar cu CFR în locul Petrolului, din păcate pentru „Lupi”, la care schimbarea lui Răzvan Lucescu cu Gigi Mulţescu a rămas fără efect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net