Petroliştii, sfătuiţi să facă blat

Ultima actualizare:

    Mircea  Axente   s-a luptat pe viaţă şi pe  moarte în meciul tur  cu spaniolul Pablo  de Lucas
Mircea Axente s-a luptat pe viaţă şi pe moarte în meciul tur cu spaniolul Pablo de Lucas

ASA Târgu-Mureş joacă diseară contra Petrolului prima dintre cele trei finale care o despart de un titlu nesperat la startul sezonului nici de cel mai optimist dintre mureşeni. Prahovenii vin în Ardeal sub ameninţarea fanior, care i-au îndemnat să se lase bătuţi, pentru a nu da oportunităţi rivalilor de la Steaua să câştige un nou titlu de campioni.

“Aviz «petroliştilor» de la echipă: dacă bateţi sau faceţi egal cu Tg. Mureş, apoi să aveţi grijă prin oraş pe unde mergeţi! Cum aţi vândut meciurile cu Rapid, Iaşi, Pandurii, Viitorul + altele, la meciul cu ASA vrem să o furăm, că deja ne-am obişnuit”, aşa a sunat unul dintre mesajele postate de un fan al Petrolului pe sportonlineph.ro., iar mesajul a primit sute de aprecieri. Prahovenii nu au obiectiv în acest final de sezon, dar pot încurca serios lucrurile în lupta pentru primul loc. Atmosfera a fost încinsă şi de Victoraş Astfaei, atacantul Petrolului care a fost şi la Târgu Mureş: “Mi-aş dori foarte mult să ia  ASA campionatul şi le doresc multă baftă foştilor mei colegi. Ar fi minunat să ia titlul. Eu iubescc oraşul Târgu-Mureş, am mulţi prieteni acolo şi de abia aştept să mă mut acolo şi să-mi întemeiez o familie”. Liderii nu se lasă însă ”adormiţi” de declaraţiile amicale ale jucătorului şi sunt în gardă. 

“Vom avea un joc foarte important, nu avem foarte multe alternative, decât victoria. Suntem conştienţi de faptul că avem 3 jocuri în care suntem la mâna noastră. Noi trebuie să câştigăm tot până la final. Nu va fi un joc uşor, Petrolul este o echipă bine organizată cu jucători cu experienţă”, a precizat Liviu Ciobotariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
Toni Kroos (EPA) jpg
Mihai Chiruta (Facebook) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net