Petroliştii, puşi la colţ

Ultima actualizare:

    Gerson s-a chinuit degeaba să treacă de fotbaliștii de la Dinamo ZagrebFoto: Mediafax
Gerson s-a chinuit degeaba să treacă de fotbaliștii de la Dinamo ZagrebFoto: Mediafax

Petrolul şi-a pus mari speranţe în dubla cu Dinamo Zagreb, un adversar nici prea facil, dar nici prea greu. Mutu şi compania au dat-o în bară însă chiar din turul de pe teren propriu şi calificarea pare deja jucată.

„Lupii galbeni” n-au fost deloc lupi în faţa croaţilor. Împinşi de la spate de un public pătimaş, oamenii lui Răzvan Lucescu au încercat multe, dar parcă totul le-a ieşit pe dos. Au primit primii gol după un penalty oferit de Adrian Mutu.

Au egalat apoi puţin până la pauză, prin Tamuz, cel mai bun petrolist cu Zagreb. În a doua repriză a urmat un forcing bun al gazdelor, dar românii au ratat nepermis. Croaţii au lovit pe contraatac, iar şansele Petrolului la Zagreb sunt doar teoretice. La final, fanii s-au dezlănţuit la adresa jucătorilor şi a lui Răzvan Lucescu, iar cel mai şifonat a ieşit Mutu, trimis la naţionala „sticlarilor”.

Nici antrenorul n-a scăpat de critici. „Nu ştiu dacă Albin are probleme de n-a fost titular. La Iaşi a fost la fel de bun ca anul trecut. Cum să-l pui să joace în dreapta? Niciodată nu poate juca acolo. L-a trecut pe Teixeira în centru şi pe Mustivar un pic în dreapta. Aici au pierdut controlul jocului. Aş fi jucat cu Teixeira în dreapta, Albin în centru şi Mutu în stânga. Cum să iei două goluri pe contraatac? Nu ştiu dacă Răzvan, dar trebuia să fie cineva, poate şi printre jucători, care să gândească şi să aşeze echipa după forcingul ăla şi să nu îşi piardă capul”, a tunat Cosmin Contra, fostul antrenor al Petrolului, acum la Getafe.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net